0 oy
1,206 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (11 puan)
İyi günler eşim 19 haftalık hamile ve 3 gündür bel ve kalça ağrısı acısı çekiyor sanki kramp gibi bi bakıyorsunuz var  bi bakıyorsunuz adım atamıyor. Doktorumuz magnezyum takviyesi verdi 3 gündür onuda kullanıyoruz ama daha etkisini göremedik başka bir çaresi varmıdır? 
Gebelik haftası 19

11 Cevap

+4 oy
(2,793 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Eşiniz icin buraya yazmanız mükemmel.  muhtemelen kramp giriyor olabilir bi var bi yok ağrı kramptır çünkü. Sıcak duş kremle hafif masaj iyi gelir. Magnezyumda kesinlikle işe yarar.
-Reklam-
0 oy
Protein agirlikli beslenme yapılmalı 

Ama ilac ularak maalesef magnezyum haricinde ilac yok benee 1 haftada etki etmidti
0 oy
(997 puan)
Maden suyu içmek çok iyi geliyor. Günlük 2 şişe içebilir.
(451 puan)
Sodyum miktarına dikkat edilmeli ama bazı markaların ki çok yüksek oluyor
(997 puan)
Evet duymuştum. Doktorum önermişti. Benim tüm kramplarımı ve ağrılarımı geçiriyor diyebilirim.
0 oy
(166 puan)
Ben maden suyu içiyorum çok da iyi geliyor
0 oy
(95 puan)
Günlük olarak bir tane muhakkak maden suyu içsin onda magnezyum var ve kedi deve hareketi ağrıyı en aza indirmek için çok etkili ve su videodaki ilk haraket anlık gelen krampı geçirmek için çok faydalı 

0 oy
(3,764 puan)
Eşiniz için soru sormanizda hiç bir sakinca yok hatta ince bir davranış. Ama üyelik adınız kadın olunca kötü niyetli algılanmış olabilir.

Magnezyum kramp ve ağrılar için önemli. Kullanmaya devam edin. Doktorunuza danışarak dozu yukseltebilirsiniz. Maden suyu da güzel tavsiye olmuş. Bunun yanında masaj ve hareketli günlük aktiviteler de ise yarıyor.
0 oy
(2,349 puan)
Oturma pozisyonu da önemli bende oturarak çalıştığım icin ayni durumu yasadim surekli sabit ve oturur sekilde olmamali... mumkunde sag veya sola uzanarak dinlensin sola uzanmak bebek için daha faydali.. magnezyum takviyesi almissiniz zaten onun dışında maden suyu tüketebilir ayrica kalsiyum ihtiyacı arttigindan anne yeterince kalsiyum almaz ise bebek anneden faydalandığı icin kemik agrisi yapabilir.
0 oy
(459 puan)
Bolca sut yogurt peynir tuket kamiklerinde vitamini bebek çekiyor zamanla gececek hepimiz benzer agrilari yaşıyoruz sıkıntı yapmasn kendine 
0 oy
(312 puan)
Doktor bize kramp girdiğinde havlu ısıtıp oraya koyabilirsiniz demişti, deneyebilirsiniz 
0 oy
(2,768 puan)
Magnezyum düzenli kullanın ise yaricaktir

İlgili sorular

650,056 soru

3,423,577 cevap

4,255,503 yorum

183,722 üye

...