0 oy
327 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2 ay önce korunmasız cinsel bir ilişkim oldu. İlişkinin ardından ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım. 2 kere kan testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı. 2 sefer adet oldum ancak kafama takılan şu ilk iki gün normal düzeyde gelirken son günler damla damla afedersiniz lavaboya çıktıktan sonra peçeteye silince geliyor pıhtılı bir şekilde. Bu hap etki etmiş olabilir mi? Gebelikle alakalı bir durum mu yoksa? 

Gebelik haftası Gebe Değilim

2 Cevap

0 oy
(96 puan)
Hap etki ediyor bende de aynisi olmustu 1 ay sonra duzene giriyo geneldee
(4 puan)
Korkmamı gerektirecek bir durum yok değil mi?
(96 puan)
Yok hayir bendede oldu dedigim gibi hatta hormanlari baya bozuyo bu ilac ama gecmicek bisey degil canim icini ferah tut
(4 puan)
Tamam kuzum içimi ferahlattın teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(930 puan)
Ben de kullanmıştım önceden o ay adetin bi tuhaf geliyor. Benim de öyle oldu. Tam bi kanamam bile olmamisti. Kahverengi gelmişti damla damla. Doktora gittigimde doktor bu haplar bütün hormonlari alt üst ediyor normal dengenin bozulmasi demisti. 
(930 puan)
Üzerine 2 kez adet olduysan ve iliski olmadiysa hamilelik ihtimali yüzde 99 yoktur tabi ki bir de hap kullanmissin. Ama yuzde 1 bile olsa ihtimal vardır her zaman
(4 puan)
Canım doğru diyorsun kusura bakma üsteliyorum biraz ama tecrübesi olan sizden fikir almak beni rahatlatıyor. Son bir sorum olacak. Şimdi 2 defa kanda gebelik testi yaptırdım <0,5 mIU/mL çıktı ikisi de. Birini ilişkiden 1 ay sonra. Diğerini de ilk testin üstünden 23 gün sonra tekrarladım. Aynı zamanda 5 defa idrar da gebelik testi de yaptım hepsi negatif çıktı. Aklımı kurcalayan tek şey adet olduğu halde gebe olduğunu çok sonradan farkeden bayanlar varmış. Bende de öyle bir durum olsa yaptığım testler de özellikle kan testinde bu zamana kadar çıkmaz mıydı?
(930 puan)
Tabi ki cikardi eğer kan testinde negatif ciktiysa iciniz rahat olsunm estağfurullah sorabilirsiniz tabi ki :)
(4 puan)
Yaa çok teşekkür ederim çok iyisiniz sorularımı cevapsız bırakmadığınız için çok sağolun herşey gönlünüzce olsun inşallah :)
(930 puan)
Rica ederim ne demek:)

652,961 soru

3,435,029 cevap

4,268,303 yorum

184,533 üye

...