0 oy
743 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (329 puan)
kapalı
Bugün tam 8 haftalık olduk ve ilk defa ultrasona girecem..ilk hamileliğin ve korkularım var ya boş gebelikse veya dış gebelikse, son günlerde belirtilerim azaldı ya birşey olduysa..çok endişeliyim, inşallah herşey yolundadır ve bebeğimizi de görebiliriz..Anneler sizler de dualarınızı eksik etmeyin..
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevap

0 oy
(376 puan)
Canım inşallah guzel haberler alirsin strese sokma kendini emin ol hepimiz  bu tarz seyler yaşadık dua etmekten başka çaremiz yok yeterki Rabbim kabul etsin insallah sağlıklı bir şekilde hamileliğin geçsin canim benim 
(329 puan)
Yaaa çok teşekkür ederim, amin inşallah..her annenin benzer şeyler yaşadığını tahmin edebiliyorum farklı bir süreç gerçekten..
(376 puan)
Aynen kuzum herkesin midesi bulanacak die bisey yok benim oyle geçti ne mide bulantısı ne aşerme  olmadi  pazartesi Allahın izniyle kavuşuyorum paşama teyzesi :)
-Reklam-
0 oy
(459 puan)

İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle bişi olmaz. Ben hamileligim basindsn beri hiçbir belirti yaşamadım ne kusma ne mide bulantıları baş dönmeleri olmadı çok şükür olmaması daha güzel rahat oluyorsun . Emin ol :)

(49 puan)
Ne dediler hastanede bende 6 veya 7 haftalıgim hastaneye gitmedim ilk zamanlar karnimda agri vardi simdi hiç bisey hissetmiyorum sanki hiç agrim yok insallah bisey olmaz
(459 puan)
İlk haftalarda adet agrusi gibi benimde oluyordu tabi sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyordum hatta diyordum heralde ben hamile değilim bugün yarın adet olurum ahahshhs . Ama adet olunamadigi için ağrı oluyormuş ve yerleşme kanaması da herkes olmayabiliyor Muş bazn iki üç gün de sürüyormuş . Ama benjm sadece sabah kalktigimda çok az kahverengimsi leke vardı bı daha da olmadı . Mide bulantılarım fln olmadı çok şükür . Sadece bazen yediğim şeyin kokusu çok kötü geliyordu . İlerleyen haftalarda bel karın ağrıları oluyor bebek büyüdüğü için . Yani olacak ağrılar mecburen . Şimdi 32+4 um vala ağrılarım özellikle gece oluyor gunduzleri iyiyim harketlerimi kisitlamiyorum sürekli yatamıyorUm hareketsiz kalmiyim diye . Ama risk varsa yatin bol bol :)
(329 puan)
Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok şu an, keseyi de bebeği de gördük kalp atışını duyduk..ilk gittiğimde hepsini görmek çok iyi geldi, şükürler olsun..inşallah siz de aynı duyguları yaşarsınız..
(329 puan)
Çok şükür herhangi bir kanamam, çok beni zorlayacak durumlar olmadı..şu an riskli bir durum yok, inşallah böyle de devam eder..dediğiniz gibi olacak sıkıntılar muhakkak ama sonu güzel olsun.. çok teşekkür ederim paylaşımınız için..sağlıkla alırsınız yavrunuzu inşallah..
(49 puan)
Benimde öyle nedense sağlıkla kucağına alırsın inşallah
0 oy
(17 puan)
Bende aynı korkuyu yaşıyorum. Sürekli okuyorum araştırıyorum. Daha çok korkuyorum :( benimde 6 haftalıkti dün görürüz diye gittik meğer geç döllenmeden dolayı 4 haftalikmis. Bende sürekli boş gebelikse düşük olursa diye düşünüp duruyorum. Aslında düşünüp kötü enerjiyi çekmemek lazım olmayacagi varsa da olacak gibi geliyor böyle. Allah yardımcımız olsun
(329 puan)
Ben de öyle ilk zamanlar o kadar heyecanlıydım ve inanıyordum ki herşeyin yolunda olduğuna..tabi araştırdıkça genel olarak yolunda giden hamilelikler değil olumsuz gebelikler vs yer aldığı için acaba bende de mi böyle endişesi oluyor..Dediğiniz gibi güzel düşünmek lazım, inanmak ve teslimiyet..Aminn, inşallah sağlıkla olur hepsi..
0 oy
(138 puan)
Senin için dua ettim. Lütfen sende kötü düşünüp olumsuzlukları üzerine çekme. 
(329 puan)
Çoook teşekkür ederim, güzel düşünecem ve herşey iyi olacak..
0 oy
(3,235 puan)
İnşallaj güzel haberler alırsınız, ama keşke daha evvel de gitseydiniz. Mutlaka bu gidişinizde bebeği görürsünüz ve kalp atışını duyarsınız. Ben de 12. haftadayım göğüs hassasiyeti dışında belirti falan yaşamadım. 
(329 puan)
Aldım çok şükür güzel haberleri..herşey yolunda çok şükür kalp atışını da duyduk, bebişi de gördük..şimdiye kadar bekledim, çünkü burda yazılanları da gördüm erken gidince kese veya bebeğin gözükmediğinde ya da kalp atışı alınmadığında haklı olarak endişeleniyor anneler..Allahım her isteyene bu duyguyu tattırsın ve sağlıkla yavrularımızı elimize almayı, büyütmeyi nasip etsin..
0 oy
(139 puan)
Öyle bir duygu ki bu endişesi hiç bitmiyor. İlk kese görelim endişesi sonra bebeği de görelim endişesi. Sonra kalbi atsın endişesi sonra daha neler neler. Yani endişe hiç bitmeyecek. Ama dönüp baktığımda ilk özellikle kese nerede bebek nerede endişesini keşke çok yoğun duymasaymışım. Ben hamilelik sevincimi bile yaşayamadım bu yüzden :) sen öyle yapma... 
(329 puan)
Çok haklısınız bebek sağlıkla doğana kadar o endişe bitmeyecek bu süreçte..çok şükür keseyi ve bebeği gördük, kalp atışını duyduk :)
0 oy
(1,752 puan)
O endişeler hiç bitmiyor benimde ilk alışacaksın böyle yaşamaya annelik böyle birşeymiş 
(329 puan)
Daha çok yeni bu duygu bana, kendim ya da ailem için endişeler taşırken şu an karnımda büyüyen bir bebek var nasıl orada iyi mi bilemiyorum, onun için kaygılanıyorum..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
14 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nurseklokizffy (22 puan) sordu

651,924 soru

3,430,833 cevap

4,263,483 yorum

184,255 üye

...