0 oy
311 göst.
Doğum kategorisinde (234 puan)

Merhaba, 15 haftalık hamileyim. 


Ankara Sami Ulus Beştepe Hastanesi'nde kontrol görüyorum ancak özel hastaneye geçmeyi istiyorum. Normal doğumdan sağlık sorunum nedeniyle çekiniyorum. Sezeryan olmayı planlıyorum. Dışarıdan doktor ile anlaşmak mantıklı gelmediği için hastane arayışı içerisindeyim. Özel hastane tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. :) Şu an için Başkent, Memorial, Medicana ve Liv arasında gidip gidip geliyorum. 


Gebelik haftası 15

4 Cevap

0 oy
(39 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bikac hafta sonra medicana da doğum planlıyoruz. Memnun kalırsam yazarım tekrar yorumlarımı. 
(234 puan)
Doktorunuz kim peki? Birde bazı hastaneler sadece spinal anestezi veriyor bazıları epidural veriyor. Bu konuda bir görüşmeniz oldu mu? Sağlıklı ve kolay doğumlarınız olsun inşallah :)
(39 puan)
Doktorum dışarıdan Prof. Murat Sönmezer. O konuyla ilgili birsey sormadım açıkçası ama telefonla aradığınızda istediğiniz bilgileri veriyorlar.Cok tesekkur ediyorum size de sağlıklı doğumlar olsun insallah :) Doğumdan sonra tekrar bilgi veririm :)
-Reklam-
0 oy
(50 puan)
Ben özel 19 mayıs  hastanesine  gidiyorum.kontrollerim orda olutor nasip olursa ordada doğuracam.naciye sandıkçı doktorum  ilgili bir doktor  diğer hastanelere nazaranda daha uygun tabi.sormadan bütün herşeyi söylüyor doktor bi merak bırakmıyor insanda.
(40 puan)
Orada baran hoca da var hangisi daha iyi acaba
(50 puan)
Evet baran hocada var.bilmiyorum nasıl biri ama ondan da memnunlardır tabi.ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim yakın zamanda iki doğumunuda maciye hocadan yapmıştı memnun kaldığı için bende kendisini tercih ettim
(234 puan)
Cevabınız için teşekkürler :) Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
(3 puan)
Merhaba dogum ucreti ne kadar acaba
0 oy
(52 puan)
Merhaba bende başkente gidiyorum. Sezeryan olacağım. Cok-da memnunum gorumcemde orda oldu memnun kaldı tavsiye ederim
(234 puan)
Doktorunuz kim acaba? Birde bazı hastaneler sadece spinal anestezi veriyor bazıları epidural veriyor. Bu konuda bir görüşmeniz oldu mu? Sağlıklı ve kolay doğumlar olur inşallah :) Cevap için teşekkürler
(52 puan)
Teşekkür ederim. Doktorum emre bey ben daha nasıl olacağım bilmiyorum ama gorumcem epidural olmuştu
0 oy
(677 puan)
Bn drZahide Küçük derim cnm bn onda yapmayı planlıyorum özel kliniği çukurambar da Koru hastahanesinde doğumları oluyor
(234 puan)
Güler yüzlü bir doktora benziyor ama hep normal doğumlar ile ilgili paylaşımlarına denk geliyorum. Dışarıdan doktor ile anlaşmak yerine hastane ile anlaşmak istiyorum.  İnşallah güzel bir doğum olur sizin için de :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 449 göst.
0 oy
3 cevap 298 göst.

648,231 soru

3,416,902 cevap

4,247,558 yorum

183,238 üye

...