0 oy
475 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,087 puan)
kapalı
4 yıl tedavi gördüm 1 aşılama 3 tup bebek denemesi her defasında hayal kırıklığı günlerce kendine gelememe bisey yiyememek hayata küsmek.  Her gittiğimde çocuğumun olmayacağına dair bir sürü şey söylediler.  O gidip geldiğim yollar aglayislarim umutsuzlugum son buldu derken hamileligimin bundan dağa zor geçeceğini hiç bilemezdim.  İlk dusuk tehlikesi yaşadım onu atlattım nefes alıyorum derken bana 33 haftada 1 hafta karın geri dediler 34 35 sakın gecti 36 da fl boyu 3 hafta geri çıktı. Çok yoruldum artık nefes almak bu kaygilardan kurtulmak istiyorum bu süreci çok ağır atlatiyorum hatta atlatamiyorum.  Yakınlarıma üzülmesinler diye bahsedemiyorum . Çünkü herkes olmayacak artık derken benim tedavim olumlu yanıt verdi . Şimdi bana biriniz bisey deyin isyandan ALLAH a Sığınırım ama bu benim imtihanimmi 
Gebelik haftası 37+0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(21 puan)
allahım eline almayı nasip etsin abla sağ salim bol namaz kıl allaha dua et morelini yüksek tut
-Reklam-
0 oy
(437 puan)
Rabbim bir şeyi zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur kardeşim. Evet dediklerin çok zor ama o çektiğin acıları bile çekmek için her gün her saat dua edip yalvaranlar var. Ben 2 kez düşük yaptım. Herkesin derdi kendine dağ gelir derler. Kanamam hala devam ediyor bazen deliriyorum ne zaman bitecek diye ama vardır diyorum bunda da bir hayır. Her şeyin hayırlısı. Belki doğacak ama öyle hayırsız bı evlat olacak ki keşke hiç olmasaydı diyeceksin bilemeyiz. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Her zaman hayırlısını işte. Senin şer dediğinde hayır hayır dediğinde şer vardır belki bilemezsin. Rabbim yardımcın olsun inşallah kardesim.

İlgili sorular

648,275 soru

3,417,051 cevap

4,247,818 yorum

183,253 üye

...