0 oy
662 göst.
Doğum kategorisinde (1,288 puan)
Doğum yaklaştıkça çok korkuyorum. Geçenlerde çok minicik bir akıntı geldi doğum başlıyor yakın diye kendi kendimi korkuttum tansiyonum fırladı bacaklarım titremeye başladı neredeyse korkudan bayılacaktım panik atağım var. Hali hazırda normal doğumdan çok korkuyorum. Doğum yapan tecrübeli anneler siz ne yaptınız sakin miydiniz sakin olmam için bana önerileriniz var mı? 
Gebelik haftası 36+3

4 Cevap

+1 oy
(80 puan)
Ah canlm ikinci hamileliğim birinci normal doğumdu doktora sordum catl muanesi yapcakmlslnlz diye niye yapaylm birinciyi dogurmussunya gerek yok dedi yani gene normal olacak çok korkuyorum bende ve bendede panik atak var Allahlm yardlm etcektir İnşallah...sakin olup bütün duaları okuycaz...
(1,288 puan)
İnşallah acile gittim aynı odada farklı saatlerde 2 düşük yapam biriyle kaldım. Ameliyathaneden de sesler geliyordu o kadar panik oldum ki kaçasım geldi oradan.
-Reklam-
+1 oy
(29 puan)
Canım valla benimkini ebe patlattı 
(1,288 puan)
En son 33 de gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi muayene almıştım acil işi çıkmış muayene edilmedim bu gittiğimde hepsini söyleyeceğim bir de ağrı sancı bir şey yok doktoruma soracağım devlet hastanesine gidiyorum eğer imkanı varsa sezerywn isteyeceğim çünkü hemoroid ameliyatı oldum onda bana 2 tane sakinleştirici iğne yapmışlardı
(29 puan)
Canım benim kendi sancım vardı ama ben hissetmiyodum o yüzden suni verdiler korkma canım ALLAHIN izniyle benim doğumum zor oldu ama valla doğurunca unuttum herşeyi
(1,288 puan)
İnşallah bunu bende söyleyebilirim kendimi boşa korkutmuşum derim tesekkür ederim
(105 puan)
Neyi patlatti abla ?
(29 puan)
Suyumu patlattı
+1 oy
(7 puan)

<3

Valla canım ilk önce stres yapma zor ama bebeğin sesini duyunca bitecek herşey sadece bol bol dua et  Allahın izniyle kurtul tez zamanda bir avazda ben iki çocuk annesiyim ve ilk kızımda da bunda da hiç belirti olmadan gittim ilki 40+6 da doğurdum bunuda 39+1de suyum geldi sandım Dr gittim meğerse gelmemiş ama açılmam varmış 4 cm ebenin dediğine göre suni ile doğum başladı sabah 9 da çok şükür öğlen 1bucukta kızımı aldım kucağıma sende inşallah alırsın korku boşa sakin olmaya çalış hep iyi düşün iyi olsun :)

(7 puan)
Canım Yeni gördüm yorumu valla benim ilk doğumum 8 yıl önce oldu 40+6 son günün dedi Dr gittim açılma var 3 cm dedi doğumu suni vererek başlatacam dedi neyse işlemler bitti suni verdiler ama ben hiç hissetmedim 5 cm olunca epidural yapacaz dedi prenses yani çok sürmeden 5 cm oldu iğne yaptılar belden verdiler sonrasında 2 saati bulmadan 10 cm oldu açılma ben seni yonlendirirm dedi ebelerde anlattılar daha öncesi çok hafif bı ağrı çektim adet ağrısından biraz fazla idi 4 ikinmamda çıktı Dr dedi zaten kafası çıkmak üzere ikin dedi öyle yaptım tabiki çıkarken canım yandı ama hemen geçti hiç bir şekilde dikis falan hissetmedim yinede candan can çıkıyor Allah'ım çıksın biran önce dedim çok şükür rabbim yardım etti 24 yaşındaydım o zman sende korkma ebe Dr ne derse yap fiyat olarak bilemem tabi her şehir hastane farkeder Allah yardımcın olsun :)
(105 puan)
Yani şu an belinde ya da vucudunun herhangi biryerinse agri sizi var mi? Belde herhangi bir ağrı zorlnama filan? Hem neden normal doğum degil de epidural doğumu sectin abla? Gerçekten epidural kadinlar için bir şans midir?
(7 puan)
Bı ağrı sızı falan bişey olmadı canım sancım suyum falan geldmedigi için Dr günümüz doldu doğum yaptiracam dedi bende acı çekmemek icin epidural istedim ve normal doğum yaptım zaten ben canım çatır çatır doğurdum derler ya o  misal sadece ağrısız olsun diye iğne istedim o kadar.
(105 puan)
Abla ne zaman yaptin doğumu fiyati ne kadardi? Ya 8.000 filan dediler. Ben yesilkartliyim
(7 puan)
Canım 8 yıl önce özel hastane de yaptım bizim oralarda o zamanlar 3bine falan mal olmuştu şimdi ne kadar bilmiyorum ikinci dogumumu devlet Hastanesi'nde normal doğum yaptım..
+1 oy
(2,413 puan)
İki kez sezeryan oldum o yuzden bisey olmadi bende. Kuzum
(1,288 puan)
Tesekkür ederim kaçıncı haftada oldunuz acaba?
(2,413 puan)
Rica ederim.ilkim 38.3 de ikinci 38.2 de
(1,288 puan)
Doktorumla görüşeceğim yeterli bir bilgi alamayacak olursam özele gidip sezerywn isteyeceğim sanırım bebeğimin durumu sezaryen için iyi ise. Yani sonrasındaki ağrıdan korkmuyorum ya da dikiş izi vs o bu şu bu tarz şerlerden korkmuyorum ama doğum travması olursa ondan çok korkuyorum. Tesekkür ederim bebeklerinixi sağlıkla büyütün
(2,413 puan)
Cok sagol kuzum.sende saglikla kucagina alirsin insAllah
(1,288 puan)
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 537 göst.
0 oy
3 cevap 1,244 göst.
0 oy
6 cevap 1,055 göst.

649,094 soru

3,419,932 cevap

4,251,198 yorum

183,463 üye

...