0 oy
146 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
Herkese merhaba. 

5+3 hafta. 

10 gündür filan akıntım geliyor. Bugün kontrole gittiğimde doktora kahverengi akıntım olduğunu söylediğimde hemen bugün progestana başla dedi. Hap yada fitil olarak iki şekilde de kullanılabiliyormus. Bana fitil olarak kullan dedi. Hastaneden çıkar çıkmaz hemen ilacı alıp yaptım. Progestan düşük tehlikesine karşı kullanılan bir ilaçmış.

 Bir de keseyi gördük ama bebeği haftaya görebiliriz dedi. 

Ve hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. 4 gün boyunca geçmeyen şiddetli baş ağrısıyla acile gittiğimde öğrendim hamile olduğumu. Hemen ertesi gün kadın doğum doktoruna gittim. 2 gün sonra bir daha gittim. Bugün 3.kontrol oldu.  Baş dönmesi mide bulantısı halsizlik uykusuzluk hiç bir belirti yok. İştahım açıldı sadece. Normalde kuş kadar yiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sigarayı bıraktım sayılır. O da iştahımı arttırmış olabilir. Hem belirti yaşamayıp hem de bebeği göremeyince haliyle panik oluyorum ben de.

5+3 te bebeğin görünmemesi normal mi? 

Kahverengi akıntı sorunu yaşayan oldu mu?
Gebelik haftası 5+3

4 Cevap

0 oy
(85 puan)
Bebeğin görünmemesi normal canım küçük daha akıntı içinde progestan fitil vermiş zaten eger bi daha ki kontrole kadar akıntın geçmez devam ederse doktora söyle iğne verebilir yada kanamaya dönerse acile git hemen. 
-Reklam-
0 oy
(945 puan)
Ben bebeği ve kalp atışını 6 haftamda gördüm ama bu kişiden kişiyede değişir geç döllenmeden kaynaklı lekelnme bende de oldu bende progestan kullandım bir süre şuan çok şükür kullanmıyorum ve lekelenmem geçti bende başlarda kasık ağrısı ve uykusuzluk haricinde baş dönmesi mide bulantısı olmadı hiç haladaha yok çok şükür
(13 puan)
Evet benim de ağrılarım oluyor gün içerisinde. O da aklıma takılıp duruyor zaten.
 Bir de dediğiniz gibi uykusuzluk.
Akşam erken yatan biri değilim normalde. Ama saat kaçta yatarsam yatayım sabah 4-5 gibi uyanıyorum. İşe gidene kadar bir daha da uyuyamıyorum.
(945 puan)
Ben çok fazla uyuyorum hala daha da ağrılar normal bebek büyüyor ondan oluyor o ağrılar bol bol dinlenin
(13 puan)
Siz ne zaman çok uyumaya başladınız?
Kaçıncı haftanız şu an?
(945 puan)
17+2 deyim başından beri öyle uykusuzluk derken 10 saat uyusamda uykusuzmuşum gibi geliyor
0 oy
(3,358 puan)
Belirtiler için erken bebeği görmemekte normal.aslında çok da elverişli bir hafta değil.
0 oy
(916 puan)
5+3 gibi bende kese gördüm. 6+6 da bebeği . Kahverengi akıntı bir iki kez bende de oldu devlet hemen progesteron veriyor . Özel de ki doktorum içinde kalan eski kan dedi takip önerdi ozaman . Smdi kızım doğdu 3.5 aylık oldu :)
(13 puan)
Allah bağışlasın kızınızı, inşallah sağ salim kucağıma almak bana da nasip olur.
Ben de devlete gitmedim, özel hastaneye gidiyorum. Doktorum akıntım olduğunu söyleyince herhangi bir açıklama yapmadan direkt olarak progestan verdi, bugün hemen başla deyince ben de endişelendim tabi haliyle. İçimizde kalan kanı mı atıyormuşuz yani?
(916 puan)
Kahverengi kan için öyle demişti doktorum tabi herkesin farklı olablir .. benim ki çok az bir iki damla olmuştu bir iki kez belki bana öyle yorum yapmıştır . sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz :)

649,049 soru

3,419,750 cevap

4,251,030 yorum

183,456 üye

...