0 oy
612 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
İlk gebeliğim ve gebeliğimin başından beri özel hastanede aynı doktor tarafından takip ediliyorum. Bugün 36+1 haftalığız. Son tahlillerim için devlette şansımı denedim ve kadın doğumdan ilk kez randevu aldım. Doktor ölçüm yaptı ve bebeğimin 34 haftalıkla uyumlu olduğunu bacak boyunun kısa olduğunu genetik rahatsızlıktan şüphelendiğini söyledi.  İkili taramayı falan sordu, hatta mens tarihimin yanlış girilip girilmediğini dile getirdi. Pazartesi günü kendi doktoruma gideceğim ama aklım çok bulandı. 2-3 hafta oynar mı, detaylı da geriden gelseydi söylemezlermiydi? 
Gebelik haftası 36+1

6 Cevap

0 oy
(1,597 puan)
Her yerde farklı çıkabilir ultrason cihaz kalite farkı var mutlaka 
(11 puan)
Teşekkür ederim, sağlıkla bebişlerimize kavuşma dileği ile..
(1,597 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(767 puan)
Evet canım farklı hatta bazı hastanelerde doktorların makineleri bile farklı 
(11 puan)
Genetik rahatsızlıkla alakalı olsaydı bu zamana kadar söylenirdi herhalde  teşekkür ederim.
0 oy
(767 puan)
Ayrıca genetik bir hastalık filan olsa detaylida çıkardı.
(11 puan)
Çok teşekkürler, sağlıkla bebeklerimizr kavuşmak dileği ile sağolun.
(767 puan)
Ne demek canım benim  kocaman öpüyoruz ;) benim mucizem kucağımda şimdi onunla sen ve senin gibi hamile teyzelerimiz için dua ediyoruz sağ salim kavuş yavruna böyle şeyleri de düşünme hamileliğin son zamanlarinin tadini çıkar bol bol ;)
(11 puan)
Maşallah darısı bizlerin başına diyelim, aminnn. İçim rahatladı biraz çok sağ olun, bal yanak ile size duam hep iyi insanlar ile karşılaşmanız için.
0 oy
Oluyor canım hatta aynı hastanede bile oluyor başıma geldi başka ultrasonda 2 hafta önde dediler kendi doktoruma gittim sordum neden böyle oldu die cihazın markası modelinden değişiklik gösterebiliyormuş
(11 puan)
Ben de pzt sorayım bakalım, çok sağ ol canım, insan hemen kafaya takıyor, bebeğim hiç mi gelişmedi, genetik hastalık falan dedi bacak boyu için internette araştırınca da iyi şeyler okumadım. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
Sen içini ferah tut canım iyidir inşallah bebeğin kendi doktorun bi sorun varsa söylerdi zaten bu zmana kadar.. inşallah canım
0 oy
(916 puan)
Özel de yan odada ki doktorun cihazında bile ölçüm değişebiliyor korkmayın
0 oy
(148 puan)
Kesinlikle farklı cihazlardan kaynaklı. Devlet Hastanesi'nde bile doktorlar odalarını değiştiriyorlar cihaz farklılaşıyor her seferinde farklı şeyler söylüyorlar. Hiç takmıyorum artık. Ben de özelde düzenli takip yaptırırken daha iyiydi aslında kilosu boyu vücut ölçüleri düzenli gidiyordu son haftalarda devlete geçtim her gittiğimde farklı şey söyledi Dr. 

649,259 soru

3,420,547 cevap

4,252,125 yorum

183,500 üye

...