0 oy
264 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (226 puan)
Kızlar ilk gebeliğim pazartesi günü Sezeryanım var çok hikaye okudum burda iyi kötü korku heycan karışık duygular içerisindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen bende hepiniz için dua ediyorum. 

10 Cevap

0 oy
(686 puan)

Sağ salim kucağına al inşallah bebeğini :)

Güzel düşün eminim herşey güzel olacak :)


(226 puan)
Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah :) inşallah herşey güzel olacak
(7 puan)
Rabbim sağ salim çocuğunu kucağına versin canım hayırlısıyla sende dua et hem kendin için hem tüm bizler icin
-Reklam-
0 oy
(178 puan)
Rabbim hayırlı doğum hayırlı evlat versin. Kaç haftaliksiniz sezeryan kendiniz mi istediniz :)
(226 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim cümlemize 37+4 üz şuan hem kendim istedim hem doktorum da öyle olmasını önerdi ortak karar verdik diyebiliriz :)
(178 puan)
Ya benim şu anda normal görünüyor bende 37+1 deyim. Doktor 36+0 da alttan muayene etti 10 gün içinde dogurmazsan 10 gün sonra tekrar gel demişti p.tesi gideceğim 37+5oluyor. Sezeryan istediğimi söylesem sizce ne der? aslında çok kararsizim ama normal mi sezeryan mi bekleme durumu beni yoruyor artık..
(226 puan)
Bence hiç birşey demez bu sizin kararınız sonuç olarak normal olmasını istemiyorsanız beklemeyin hiç oda haftanız uygun olduğu için bence karşı çıkmayacaktır, Özel hastaneyse zaten kararı sana bırakacaktır sen öyle istersen yapabiliriz diyecektir mutlaka yani normal süreci beklemek şuan Aralığın ilk haftası falan ki olmaz sa yine suni sancı bilmem ne derken belki sonu yine sezeryana bağlanacak beklediğinizle kalmış olacaksınız ben yırtılma olmadan normal doğumun çok az olduğunu bildiğim için bu şekilde tercih etmedim doktorum zaten sezeryan cı en son ki Bi muayenesine gittiğimde normal doğumdan geldi ıkınmaktan mesanesi çıktı kadının geri koydum ama muhtemelen idrar torbası sarkması yaşayacak idrar kaçıracak dedi, Başka bir bayan vardı 20 dikiş atmışlar yırtılmış kız sezeryanlılardan daha çok yattım oturamadım bile dedi yani ben de en baştan beri vajinal olarak istemiyordum ne olursa olsun bebek kafası kadar açılması sonra toparlasa bile eski estetiği kalmayacaktır diye düşündüm ama karar senin tabiki
0 oy
(1,711 puan)
Rabbim sağlıkla rahatlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
(226 puan)
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah
0 oy
(432 puan)
Benimde yarın, allah yardimcimiz olsun su gibi gecsin zaman
(226 puan)
Ay sağlıkla gelsin inşallah birde süt gelir mi takıntısı na girdim sürekli sanki gelmeyecek gibi sitres yaptım ben :(
0 oy
(326 puan)
Korkma , Allah yardımcın olsun inşallah.Saglikla kucağına alırsın inşa llh
0 oy
(347 puan)

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım bende dahil bütün hamile annelere sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim inşaallah <3

(107 puan)
Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah ♥️
0 oy
(107 puan)
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah ♥️
0 oy
(5 puan)
yeniden gösterildi
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız bu arada devlette mi yapacaksıniz doğumu ?
(5 puan)
Bende Lüleburgaz da yaşıyorum annem kayınvalidem gelemiyolar bı görümcem İstanbul da o gelecek gerçi ama onun da bı kızı War o ewde kalacak çocuklara bakmak için o yüzden bı tek eşim kalıyor çok zor gerçekten artık insan çok stres oluyor
(226 puan)
Tabi zor dur mutlaka bende anneme kal desem kayınvalidem üzülürmü eve geçince hangisine gel desem ayıp olmaz böyle şeyleri düşünüyorum kimseyi kırmak istemiyorum, çok şükür en azından çocuklarla ilgilenecek birisi varmış gözünüz arkada kalmaz
(5 puan)
Kesinle öyle canım ama sana şunu soyliyeim ne olursa olsun hiç kimse anne yerini tutamaz madem öyle bir seçeneğin War kim nasıl düşünür düşünme hastane için kesinlikle annen kalsın derim çünkü insanın o kadar çok şeyin e şahit oluyolar ki annenin yanında insan utanmaz cekinmezsin hiç değilse kayınvalideniz de gelir elbet zaten özel hastane bebisi görür kalır biraz gider annem kalsin sen de yorulma burda güzel bı şekilde soylersin bı problem olmaz inşallah :)
(226 puan)
Kayınvalidemin evi hastaneyle karşı karşıya eşim kimsenin gönlü kalmasın diye vıp oda istedi gelen istediği kadar bebeği görsün diye kayınvalidem dediki doğumdan sonra bende kalırsın bikaç gün diye düşündüm dedi bende anne rahat edemem dedim sonuçta kayınpederim var kaynım var bebeği gördükten sonra kim kalacak derlerse annem kalsın siz yorulmayın yarın bakarız taburcu olunca falan derim diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım ne yaşayacağız saolsun lar çok iyiler yardımcı olmak istiyorlar bende eşim olsun istiyorum annemden bile çekindiğim yerler oluyor yeri geliyor inşallah olmaz  :)
(5 puan)
Seni öyle iyi anlıyorum ki bizzat yaşadım aynı şeyleri insanın eşi bambaşka Allah onlardan razı olsun en büyük destekcilerimiz :)
0 oy
(135 puan)
Sağlıkla doğur cnm bebeği inşallah. Banada dua eder misin çok kötüyüm gerçekten 5 yıldır evliyim tam oldu dedik sevindik ama kimyasal gebelik yaşadım geçen ay çok üzüldüm. Buay da umudum vardı ama adetim 1 gün geçti test yaptım bikaç saat sonra çok soluk ince T çizgisi belirdi bilemedim pazartesi gününe kadar adet olmazsam inşallah gidip kan verecem pek umudum kalmadı ama..... 
(226 puan)
Canım dileyen isteyen herkese tüm anne adaylarına bu güzel duyguyu yaşatsın tüm dualarım seninle hayırlısıyla inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin, umudunu kaybetme sakın çevremde okadar imkansız hikayeler vardı ki şuan bebekleri olan vakti zamanı vardır mutlaka benimde bir kaybım vardı, belki kuruma çizgisi değildir gebeliktir ama olumsuz olursa sakın üzülme kendini şartlama doktorum bunun psikolojik bir süresi var derdi hep yani görev haline getirmemelisin eşinle bunu yaşarken hamile kalmak için yaşama inan ki ozaman daha kolay olacak.
0 oy
(42 puan)
Benimde pazartesi sezeryanım var, dua edelim birbirimize
(226 puan)
Yaaaa çok heyecanlıyım allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşallah :)
(42 puan)
Aminn inşallah, bende tedirginim. İkinci sezeryanım ama ilkinde genel olmuştum, bunda nasıl olcak bilmiyorum bakalım. Hayırlısı, inşallah sağ salim kavuşalım bebeklerimize
(226 puan)
İnşallah herşey güzel olacak benim hiç tecrübem yok ağrısı nasıl ayağa kalkınca nasıl hemen süt gelir mi diye araştır araştır herkesin farklı hikayesi var oyüzden bıraktım akışına artık.
(42 puan)
Ağrısı ilk gün tabiki çok vardı ama ben biraz geç yürüdüm. Yürümeye başladıkça azaldı. Oyüzden şimdikinde daha çabuk yürümeyi planlıyorum. Sütüm de ilk gün geldi. Tabi biraz uğraştım kendiliğinden gelmedi, sıktım, masaj yaptım falan ama geldi yani.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 667 göst.
0 oy
4 cevap 639 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
23 Haziran 2022 Doğum kategorisinde Kaya emine (15 puan) sordu
0 oy
18 cevap 297 göst.
31 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Melahat4777 (34 puan) sordu

651,020 soru

3,427,235 cevap

4,259,770 yorum

183,999 üye

...