0 oy
418 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (161 puan)
Arkadaşlar 21.haftadayiz  doktor suyun fazla beslenmene dikkat et dedi. Bende farkındayım zaten gergin karnım kasiklarimda baskı hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Nasil çözdünüz veya problem yaşadınız mı??
Gebelik haftası 21.

3 Cevap

0 oy
(55 puan)
Bende var ilk bebeğim o yüzden 34 de doğup küvezde kalmıştı.Şimdi ikinciye hamileyim riskim var ama 36.haftadayım şu an.bu hamileliğimde farklı bir doktora gidiyorum suyum fazla olduğu için o da daha artırdığı icin şeker yükledi yapmadı mesela.birde yediklerine dikkat etmelisin karbonhidrat zararlı diye biliyorum.
(267 puan)
Suan bebegin nasl cnm benimde suyum fazla
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Bendede vardi doktor ozofagus atreziden supelendi ve öylede dogdu oglum
(267 puan)
Ayrintili ulturasonda bilmedimi doktr o hastaligi cnm
0 oy
(56 puan)
Merhaba cnm benimde fazlaydı ilk oglumda 23 haftalıkken öğrendim doktorum sorun olmaz dedi bir ay sonra gittiğim 5 katı fazlalasmisti nefes daha anlamıyordum yuruyemiyordum karnında 14 litreye yakın su birikintisi olmuştu bebeğimin gelişimi durmuştu 25 haftalik doğumum başladı doktoruma gittim şevkini yaptı fakülteye gönderildim perinatoloji bölümüne aldılar beni doktor bana amniyo sentez yapmamız lazım bebeğin özürlü yada sakat olabilir dedi suyun bukadar birikmesi normal değil çok riskli hayatı tehliken var dedi amniyasentez sonucu çocuğunuzu kaybedersiniz dedi gebelik sonlanacak kabul etmedim herşey Allah'tan dedim ne verirse kabulum dedim ki tedaviyle gebe kalmıştım zaten sonra doktor yatış verdi 3 hafta hastanede yattım doğumu durdular ciğer gelişim iğnesi falan yaptılar hastaneden çıktım 28 haftalık falandim doktorum 34 kadar dayan dedi ama ben 30 haftalık doğum yaptım su gittikçe cogaliyordu karnimdan kendi vücudun görünmüyordu herkes ölecek gibi bakıyordu bana yürürken bile karnında deniz kenarindaymissin gibi su sesi dalga sesi geliyordu oğlum doğdu kuvese aldılar çok zorlu 2 yıl geçirdik gergin hastanede ama çok şükür oğlum şuan 4 yaşına gircek kronik astım hastası ciğerleri gelişmediği den ötürü ama çok şükür toparliyoruz her geçen gün daha iyi oluyoruz demem oki allaha bırak dayana bildiğin kadar dayan meyve yememege dikkat et çok fazla su içme hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle 

İlgili sorular

649,285 soru

3,420,641 cevap

4,252,260 yorum

183,506 üye

...