0 oy
1,095 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
kapalı

Nasıl yazicam ne yazicam hiçbir fikrim yok. Ama içimi dökmeye ihtiyacım var. Allah hiç kimseye yaşatmasın umarım hepiniz yavrularınizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

1 ay önce covid oldum. Öksürüğüm aşırı fazlaydi iki gece kemik ağrım oldu öksürük artınca hastaneye gittik oksijen takıldi serum taktılar eve geldim o zaman kızım hareket ediyordu. Ertesi gün akşama kadar hareketini hissetmedim içime kuşku düştü çünkü öksürükten karnım zorlanıyordu. Devlet Hastanesi'ne gittik acile covidlisin bakamam dedi araştırmaya yönlendirdi. Saat akşam 11 buçuk. Aracım Yok gidemem uzak  Bebek büyük artık steteskopla bakın iyi hissetmiyorum dememe rağmen bakmadı taksi paranızı vereym araştırmaya gidin sevabim olsun dedi. Ertesi gün oldu hala hareket yok yemedigm tatlı çikolata kalmadı içim çok garip kendimi kötü hissediyorum. Eşimle araştırma hastanesne gittik ve dünyanın en güzel sesini duyamadk. Yıkıldk hayatımda duyduğum en acı cumleydi bebeğin kalp atışı yok dediklerinde içimden bişe koptu sanki. Yalan söylüyorsunz tekrar bakın diye diye 3 ayrı doktor baktı 3 ayrı hastaneye gittik. Corona kızımı benden aldı. Kaybetmeden 1 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdik herşeyi çok normaldi. 25 ekim sabah 6 melek kızım doğdu. Aynı babasına benzeyen cennet yüzlü bı meleğim var. Annem geldi aparr topar karnatinam bitince ben annemle geldim şimdi evime gidiyorum yarın kızımın mezarına gidicem. Önceden ultrason da görücem diye heyecanlanır uyuyamazdm bugünde yanına gidicem diye kalbimde bir boşluk var o yüzden uyuyamıycam sanırım. Bana dua edin. Kendinizrdr çok iyi bakın. 
Gebelik haftası .
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

14 Cevap

0 oy
(198 puan)
Cennete bi meleğin var başınsağolsun canım cennette seni bekliyor çok mutlu orada
(24 puan)
Allah razı olsun
(1 puan)
Bebeğinizi kaç haftalık covidden kaybettiniz
(24 puan)
22+3tü
(710 puan)
Cok üzüldüm fazla bsy yazamicam hic bisy acini hafifletmez Allah sabirliklar versn canim benim:(
-Reklam-
0 oy
(526 puan)
Okurken mahfoldum... kurban oldugum Rabbim sabrini versin insallah... obur tarafta bekliyor seni melegin vakti zamani gelince yoldasin olacak annesi... sende kendini toparla nolur vardir Rabbimin bildigi elbet...
(24 puan)
Öyle Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelene hamdolsun. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok
0 oy
(299 puan)
Basın sağolsun bacım rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
0 oy
(382 puan)
Allah yardımcınız olsun Rabbim bidha aynı acıyı yasatmasın. Allahm sabır versin sana canım. Aşını olmus muydun peki 
(24 puan)
Amin Allah razı olsun. Aşı olmamıştım
0 oy
(1,292 puan)
Rabbim sabır versin başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Bu arada hiç yeri ve de zamanı değil kesinlikle fakat gittiğiniz hastaneyi şikayet edin covid de olsanız, Baska bulaşıcı bir hastalık da olsa ilgilenmek zorundalar. Ayrıca araştırma hastanesine ambulansın götürmesi lazım. Hamilelere biraz daha öncelik tanınıyor bu konuda. Umarım istediğiniz vakitte tekrardan hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi tekrardan başınız sağolsun Rabbim size ailenize sağlık versin 
(24 puan)
Eşime söyledim dava açalım o doktora diye belki ilk günler daha fazla yıpranmayaym diye şimdi değil diyip geçiştirdi ama aklımda peşini birakmycam.
(382 puan)
Kesnlkle dava acmalısın. Zaman aşımına da ugramadan canım Allah sabır versin
(1,292 puan)
Kesinlikle en doğrusu insan hayatı küçüçük daha 1 haftalık bebek dahi olsa bile canı bu kadar kıymetsiz olmamalı
(141 puan)
Başınız sağolsun..cennette yavrunuzla kavuşmak duasıyla..çok kötü oldum postunuzu görünce..bende 20 gün önce covid oldum..şimdi bebeğimin su azlığı ve gelişim geriliği nedeniyle hstanedeyim. Pozitifken bana da bakmadı kadın doğum doktorları..baksalarfı şimdi bu durumda olmayacaktık belki de..araştırmada yatıyorum..nefes darlığım akciğer tutulumum var..bana da dua edermisiniz ?
0 oy
(55 puan)
Başınız sağolsun
(24 puan)
Sağolun
0 oy
(86 puan)
Canim cok uzuldum. Rabbim aldiysa enn guzelini verir Tevekkuli sabri birakma. Bu da senin imtahanin Allah cc cennetinde kovusdurucak sizi. Rabbim yar ve yardimcin olsun insaAllah❤️ Ben de 27 haftalik erken dogum yapmistim gecen yil ikiz bebeklerim beni cennetde bekliyorlardir diye umut ediyorum. seni cok iyi anliyorum. Simdi de hamileyim cok sukur. Allah cc kucagimizi hayirlidisa bos birakmasin cumlemizw hayirli salih evlatlar ihsan etsin.
(24 puan)
Cennette sefaatcilerimz var. Allah'ım yabrinu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua et
(86 puan)
İnsaAllah canimRabbim yar ve yardimcin olsun Amin
0 oy
(648 puan)
Rabbim size şefaatçi eylesin. Allah sabırlar versin çok üzüldüm. Rabbim Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah 
(24 puan)
Amin inşallah
0 oy
(405 puan)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende geçen sene 32 haftalıkken kaybettim oğlumu o kadar zor ki o kadar acı ki rabbim sabır versin tez zamanda doldursun kucağını canım Allah bı daha evlat acısı yaşatmasın
(24 puan)
Sebebi belli mi genetik test yaptırdınz mı
(405 puan)
Benim karaciğer enzimlerim yüksekti hemde çok gittiğimde de bebeğimi kaybetmiştik
(24 puan)
Şuan tekrar hamile misin. Ben de pazartesi genetik test yaptırıcam
0 oy
(230 puan)
Okurken bile kötü oldum rabbim yardımcın olsun sabrını versin inşallah 
0 oy
(4 puan)
Inan tanımadigim halde sizi çok üzüldüm ve ağlıyarak okudum yazdıklarını ve dua ediyorum . Allahım sana sabir güç kuvvet versin. Hepimizin korkuları var duyunca çok üzüldüm. Allahım onun mekanını cennet eğlesin sana da güçlü kalabilmen  icin sabir ve bidaha evlat nasip etsin .
(24 puan)
Allah razı olsun
0 oy
(651 puan)
Rabbim sabır versin seni çook iyi anlıyorum çok zor ama kendini bırakma rabbim yeniden nasip etsin insaallah
0 oy
(1,779 puan)
Çok üzüldüm ne desem boş rabbim sabırlar versin . Tekrar sağlıklı bi şekilde nasip etsin insalah
0 oy
(15 puan)
rabbım yardımcın olsun. çok üzüldüm ağladım okurken. melek kızın bu dunyaya gelmek için fazla temizmiş demekki  Allahım yar yardımcın olsun sabrını bol versin inşşallah... 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 746 göst.
21 Şubat 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde 3691215 (360 puan) sordu
0 oy
17 cevap 1,142 göst.
5 Kasım 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Omurvemercimekannesi (689 puan) sordu
0 oy
12 cevap 427 göst.
29 Aralık 2018 Doğum kategorisinde Perihanbingöl (779 puan) sordu
0 oy
34 cevap 2,283 göst.

651,126 soru

3,427,737 cevap

4,260,319 yorum

184,034 üye

...