0 oy
245 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (92 puan)

Gebe kalamıyorum bundan olabilir mi? 




Lh 9,12 FSH 4,96

Tsh 1,207 

4 Cevap

0 oy
Gebe kalamiyorsaniz oncelikle bir jinekologtan randevu alio yumurta ve kanal kontrolörlerinizi yaptirin. Ayrica esinizinde sperm kontrolu yaptirmasinda fayda var ona gore doktirla saglikli bitlr yol izlrsiniz.
(92 puan)
Doktora gidiyorum zaten, hiçbir sorun yok bende de eşimde de.. Adet olamıyorum lekelenme yaşıyorum.. Lh yüksekliğinden düzensizlik olur fln yazıyor nette.. Nasıl düşürülür sebep bu mudur  onu sormak istemistim
LH hormonu değeri kaç olmalıdır?

LH hormon testinde önemli olan hususlar, kişinin yaşı ve cinsiyeti olarak değerlendirilir. Kişinin değerlerinin ölçümü, farklı biçimlerde değerlendirilebilir. Bu durum tamamen uzmanlar tarafından belirlenir.

LH hormonu yüksekliği nedenleri

LH hormonunun yüksekliği kadınlarda genellikle, turner sendromu, sağlıksız yumurta, kemoterapi, tiroit hastalıkları olarak belirtilmiştir. Bunun yanında, polikistik over sendromu kadınlarda LH hormonu yüksekliği nedenleri arasında sayılır.

Doktorunuz lh degerinize gore size detayli bir bilgi vermedi mi?
(92 puan)
Lh biraz düsük olmalı ama suanda sorun yok denemeye devam edin dedi folik asit verdi adetini ve yumurtalarını düzenler bu verdiğim dedi.. Bu kadar? :/
Tamam deger sana gore normal demek ki.
Hamile kalamamnin en buyuk engeli saglik sorunu yoksa strese girmektir. Siz duzenli takvimle iliskinizi sürdürün ama bu arada kendi halinize bakin zaman gecirin ertelediginiz işlere yogunlasin kendinize zaman yaratın.
-Reklam-
0 oy
(2,279 puan)
Adet döneminde lh hormonunun fsh dan düşük olması lazım muhtemelen yumurtlama sorununuz var 
0 oy
Bu testin en dogru sonucu adetin 2.yada 3.günü bakılır lh fsh dan düşük.olması lazım tsh herzmn bakılır ve o iyi guzel ploraktinede baktrn mutlaka
(92 puan)
Kan testi sonuclarım normal hepsi :(
0 oy
(936 puan)
Canım tsh normal diğerleri yumurtlama öncesi ve sonrası için değişken mi bilmiyorum benim sana tavsiyem folik asit kullan ve ovulasyon testi al çift çizgiyi görünce dene sonraki gün çizgin silikleştiğini görünce de... En azından yumurtan çatlıyor mu çatlamıyor mu ve yumurtlama gününü bilirsin. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? 
(92 puan)
Şubattan beri deniyoruz.. Folik asit kullanıyorum.. Ovulasyon 1 ay denedim çift çizgi gördüm denedim olmadı

648,991 soru

3,419,537 cevap

4,250,759 yorum

183,441 üye

...