0 oy
489 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
kapalı
Merhaba, 15 haftalık hamileyim geçen hafta neredeyse 10 dk da bir tuvalete çıkmam ile başladı sonrasında kasık agrısı bel agrısı eklenince Dr gittim. İdrar yolu enfeksiyonu belirtisi oldugu İcin testle uğraştırmadı.monurol tek kullanımlık verdi birde suprax antibiyotik içinde 5 tane vardı yeni bitti. Pek bir faydasını göremedim sanki kasık agırıso ve bel agrısı hafifledi gibi ama ben hala sık idrara cıkıyorum kafayı yiyeceğim lavabodan cıkıyorum bir bakmısım sanki hiç yapmamışım tekrar geliyor ve her çıkışımda az bir idrar da değil. Bugün biraz kasıklarıma bazen iğne batması gibi bir his oluyor. Ne yapacagımı şaşırdım artık bu durumu yaşamış bir önerisi olan var mı? 
Gebelik haftası 15
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(30 puan)
Canım 23 haftalıken yaşadım idrar yolu enfeksiyonundan oyle oluyor ben uroday dıye Bi ilaç kullandım tek seferlik gece içtim yatmadan idrara cıkmadım sabha kalktığımda temızlenmiş gibiydi enfeksiyon o rahatllattı kullanmanı tercıh ederım antibiyotik tedavisi pke öneriyorum ben ayaklarını cok sıcak tut ve vajinayı kuuru tutmaya calış bol bol su tüket gecer inşallah 
-Reklam-
0 oy
(143 puan)
Canım ayakta şu iciyorsan idrara gider direk o yuzden sık  çıkarsın 2 usutmussen sık cikarsn ayakalrini sicak tut bol bol su iç ama ayakta degil.comelerek. Bide usutmemen lazim. Atlet şu bu giy anneannem derdiki hiç atlet giymez dm belim hep acikdi ve çok fazla idrarimi tutar son dkka giderdim wc ye derdi hep ilerde hamile kalınca altına isersn cocuk doğunca hiç tutamasan derdi. Okadar hakliymis ki. 
0 oy
(287 puan)
Bende senin haftalarından beri cok idrara cıkıyorum aynı şikayetler.bnde enfeksiyon hiç cıkmadı.mesanen sıkışıyo olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 288 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
18 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yrdsn (252 puan) sordu
0 oy
4 cevap 75 göst.
4 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aysunss (45 puan) sordu
0 oy
1 cevap 69 göst.

651,016 soru

3,427,219 cevap

4,259,749 yorum

183,999 üye

...