0 oy
358 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (55 puan)
Merhaba hanımlar 31+2  olduk bebek kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkıyorsunuz acaba ilk hamileliğim bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim ☺️
Gebelik haftası 31+2

5 Cevap

0 oy
(141 puan)
Dalin aldım canım hem yumuşatıcısini hemde deterjanini ve tavsiye ederim çok hoş da bı kokusu var 
(55 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
Durunun granül sabun tozu ile yıkıyorum
0 oy
(59 puan)
Ben duru granül sabun ile yıkadim utuledim her şeyi hazı elif kızın. İnşallah giydirmek de nasip olur. Burda bazı annelerimiz kiyaftte kalıntı bıraktığını söylemiş ama bende hiç öyle bsey olmadı makineden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 

Duru granül sabun:) 
(349 puan)
Elif Esra esmur:) benle kardeşlerimin adı ne tesadüf  ..esmur değil ama bizim Esma sonuncusu :)..
(59 puan)
Kızımla adaşsiniz :)
(55 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(223 puan)
Ben green clean bebek deterjani aldım carfeoursa da var bide internette vardi . Siveno da temiz içerik bu arada. Kokusuz ve içerik olarak temiz. Birde internetten alır bekler diyorsan minoris diye marka var onu da öneren çok o da temiz içerik . Dalinin içeriği değişmiş temiz içerikli değil diye araştırdım ben. Sende araştır bı instagramda da var araştıran sayfalar onları da kurcala bı :) sağlıkla gelsinler zamanında inşallah :) 
(223 puan)
Bu arada ben green clean in yumuşatıcısıni da ald bebek için. Ama bebişim kıyafetlerinde kullanmadim sadece birkaç battaniyede falan kullandım . Kıyafetlerde bilerek kullanmicam. Çok sert olmuyorlar utuleyincede yumusuyorlqr zaten
(55 puan)
Teşekkür ederim çok kararsız kaldım artık çanta hazırlamam gerek yavaş yavaş Bilgi için teşekkürler
(223 puan)
Bende 34+6yim. Hep erken hazirlicam diyodum ama 33un sonuna doğru anca bitti :) onuda yikayayim bunuda yikayayim derken anca hazirlaniyor. Kolay gelsin :)
(55 puan)
Teşekkür ederim nereden baslicam ne nerede olucak uzun zaman alicak gibi ☺️
0 oy
(337 puan)
Duru Granül ile yıkadım. Mis gibi beyaz sabun koktular yumuşatıcı ya da hiç gerek yok bence zaten yumuşacık oluyorlar. Ben 31. Hafta da yıkadım utuledim şuan 35 e gireceğim hala dolabın kapağını açınca mis gibi sabun kokuyor kesinlikle tavsiye ederim.
(55 puan)
Teşekkür ederim

647,200 soru

3,413,027 cevap

4,242,805 yorum

182,935 üye

...