0 oy
343 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
düzenledi

Hanımlar hamileliğin boyunca ağır depresyon(sinir krizleri, ağlama nöbetleri, hergün panikle uyanma) geçirip çocuğu sağlıklı büyüyen var mı? Eşim ve ailesi beni çıldırtıyorlar. Ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışsamda hormonlarım Bi yerden sonra dayanamayıp patlıyor. Hamileliğimin başından beridir eşim ve ailesi tarafından psikolojik baskı görüyorum. Bir yerlerde gidemiyorum maddi durumum yok ailem beni korumuyor. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Eşimin bir akrabası sinir krizi geçirdiğimi duyunca çocuğun zihinsel engelli olur dedi. Ödüm kopuyor zaten çekiyordum birde bu fikir zihnime koydu. Daha çok ağlamaya başladım.

Gebelik haftası 33

4 Cevap

0 oy
(3,764 puan)
Kuzenim biraz senin gibi yaşadı. Bebeği çok saglikliydi ama doğduğundan beri agresif. Şu an 3 yaşında her şeye yüksek tepki veriyor sinirlenince yumruğunu sikiyor yüzü kızarıyor. Doktor stresli gebelikten olabilir demiş. Sana tavsiyem kendini toplamak için daha fazla çaba harca. Son haftalarda elinden geldiği kadar rahat ol.
(4 puan)
Eşim ve ailesi beni çıldırtıyorlar. Ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışsamda hormonlarım Bi yerden sonra dayanamayıp patlıyor. Hamileliğimin başından beridir eşim ve ailesi tarafından psikolojik baskı görüyorum. Bir yerlerde gidemiyorum maddi durumum yok ailem beni korumuyor. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Eşimin bir akrabası sinir krizi geçirdiğimi duyunca çocuğun zihinsel engelli olur dedi. Ödüm kopuyor zaten çekiyordum birde bu fikir zihnime koydu. Daha çok ağlamaya başladım.
(3,764 puan)
Zihinsel engelli olur lafı bile durumu özetliyor ne düşüncesiz insanlar. Allah yardımcın olsun, nasıl olur bilmiyorum ama görme duyma
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Bu tarz durumla karşılaşanlar neler yaptınız sakinleşmek için 
(480 puan)
Bende aynı durumdayım eş ve aile psikolojik şiddeti ayrı ve hamileliğim boyunca bu eşimin beni 4. Alditisi . Gizli hatlar bile çıkartılmış şuan 27+4 deyim . Doğumdan sonra gideceğim annene kendim calisir bakarım bebeğime.  Ama şuan ne onlarla tartışmanın ya da anneme gitmenin bı anlamı yok ki zaten yolculuk yapamıyorum rahatsizlaniyorum.  Memleket 11 saat burdan sadece bebeğimi düşünüyorum açıkçası . Ağlıyorum tabi kahroluyorum ama şuan önceliğim bebeğim . O gelsin ikimiz herşeyi başaracağız inşallah
(4 puan)
Allah yardımcımız olsun. Bende kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Kaynanam gille aynı evde yaşıyoruz. Bana karşı eşini kışkırtıyor. Hamileliğim boyunca rahat bir şekilde ayaklarımı uzatıp dinlemedim. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Onlara sağlıklı huzurlu bir ömür versin
0 oy
(268 puan)
Gebeliğin başlarında bende çok depresyon sinir krizleri gecirdim. Eşimle bir sıkıntım yok ama eşimin ailesi ve daha da önemlisi kendi ailemle problemlerim çok. Ama herkes sinirli bir bebek olabileceğini söyledi. Bende 6.aydan beri daha iyiyim. Eskisi gibi kafaya takmıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum. Kimse için yapabileceğim bir şey yok çünkü kimse değişmiyor kendime eziyet ettiğim ile kalıyorum. 32.haftadayim doğum yaptığım da yanimda kalacak kimsem bile yok düşün. Kendi annem doğmamış çocuğuma beddua ediyor. Kısacası eşimden başka kimsem yok. Ne onun ailesi ne de kendi ailemle telefonda dahi görüşmüyorum. Alışmak zor oluyor ama Allah sabrını veriyor.
(4 puan)
Benimde son demlerim biraz huzurlu geçirmek için uzak akrabama geldim. Biraz sorunlardan uzak kalmak iyi gelecek bana.
(268 puan)
Eşim 2 hafta göreve gitti. Evde yalnızım sen düşün halimi :))
(4 puan)
Allah yardımcın olsun. En azından kaynananla tek kalmıyorsun. Ben beni her daim gözetleyen bir kaynanaya sahibim. Bu mesajları bile gizli gizli yazıyorum onun korkusundan .
0 oy
(801 puan)
Eşinin akrabasının annesi sanırım akrabanıza hamile iken sinir krizi geçirmiş ki böyle abuk sabuk konuşuyor 
(4 puan)
Etrafım o kadar abuk sabul konuşanlarla dolu ki bende bıktım. Bu bebek omadaydı kaçardım.

651,084 soru

3,427,526 cevap

4,260,071 yorum

184,020 üye

...