0 oy
775 göst.
Doğum kategorisinde (178 puan)
Merhaba hanımlar. Burada dogum hikayelerini dinlemek çok hoşuma giderdi. Dogum yapar yapmaz bende yazacam derdim ama biraz geç yazabildim. 

36+3 haftalık iken kontrole gittim, alttan muayene yapıldı. 10 gün sonraya gün verdi. Ama bebegim 10 gün degil sadece 1 gün bekleyebildi. Kontrol ertesi gün hiç bir şey yok iken Bi anda suyum boşaldı. Ama aşırı strest yaptıgım bir konu vardı. Ondan olmuş olmalı. Gündüz saat 3tü suyum geldi. Ama ne sancı ne agrı ne sızı hiç birşey yok. Pazar günüydü doktorum hastanede olmadıgı için aradım hemen hastane gitmemi söyledi. Su önce gelirse bebek enfeksiyon kapabiliyormuş. O yüzden hemen hastaneye gitmemi istedi. Saat 5 di hastane gittim. Yatışım yapıldı. Alttan muayene benim içün çok zordu. Çünkü ben vajinismus hastasıydım. Tedavi oldum ama yinede dokunduramıyorum, kasılmalar hala var. Neyse benim için alttan muayene çok zordu. Doktorum henüz hastaneye gelmemişti beni muayene eden ebe bu şekilde olmaz. Ya sezeryan yada epidural dogum dedi. Epidural istemiyordum ama sezeryanı hiç istemiyordum. Epidural kabul ettim. Ve iyiki iyiki kabul etmişim. Benim için tıp tarihinin en iyi buluşu oldu.  Epidural sonrası alttan muayeneleri hiç bir şekilde hissetmedim, hiç nir sancıyı hissetmedim. Çok şükür. Neyse saat oldu 11 bucuk acılmam 8 cm olmuştu. Beni dogumhaneye aldılar, doktorum geldi. Sohbet muhabbet eşliginde dogum yaptım. Şimdiye ladar herşey güzeldi. Taa ki bebegin başı görününce epidurali kestiler. Bemde hissetme gelince çok korktum. Tam bebegim çıkacakken ıkınmak yerine kendimi kastım. O sırada doktorum makası attı. Kesi oluşturdu. Buraya kadar dogum hikayemde en acılı kısım dikişler oldu. 45 50 gün dikişlerim agrıdı. Ama çok şükür bin şükür nur topu bir oğlum var. Büyün acılar unutuluyor onu koklayınca. Şuan 4 aylık teyzeleri.♥️ Allah herkese benim dogumum gibi dogum versin. Çok şükür korktugum gibi degildi. İnsanlar dogumu ölüm gibi anlatıyor. İlk kez dogum yapacak anneler korkuyor. Bende öyleydim. Ama yaşayınca söylenilen kadar olmadıgına kendim şahit olsum. Kalın saglıcakla. 

Sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz... 
Gebelik haftası Doğdu,

5 Cevap

0 oy
(742 puan)

Allah analı babalı büyütsün canım . Baya da olmus kız doğum yapalı. :)


(178 puan)
Evet, kurban bayramı arefesiydi.  Bebek olunca ancak yazma fırsatı bulabildim. ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(76 puan)
Sağlıklı huzurlu olsun hep inşallah :) bende son haftalara geldim . Geceden beri belim ve karnım çok kötü ağrıdı ayaklarıma bile vurdu ağrısı bebek karnimda toplanıyor ilk defa bugün çok ağrılı geçiriyorum acaba doğum mu gelecek ama hiç bı belirtisi yok Nisan gelmesi yada su gelmesi gibi anlayamadım ilk gebeliğim benimde 
(85 puan)
Sadece sanciylada başlayabilir doogumun cnm
(76 puan)
Anladım takip edeyim o zaman
(178 puan)
Benim nişanım geldi. Ve 1 dk sonra suyum boşaldı. Yani bazen nişan 1 hafta 10 gün öncede gelebilir yada benim gibi dogum olacak günde olabilir hatta bazı insanlarda olmayadabilir. Hiçççç strese girme. Bebişin canı ne zmn isterse o zmn gelir. Dogumdan hiç korkma. Bebegini düşün. Onu göreceksin, eminim ki benim gibi sende Bebegini çok merak ediyorsun. Nasıl bişey acaba kime benziyor acaba diye türlü türlü sorular vardır kafanda. Sadece bebegini düşününce agrılarında azalıyor. Kolay dogum diliyorum. Saglıcakla kucagına al inşallah
(76 puan)
Amiinn :) bütün hamileler sıkıntısız bebisini kucaklarına alsın içinde bende :) teşekkürler yorumun için çok rahatladım :)
0 oy
(275 puan)
Allahim saglikla buyusun oglunuz, Allahim anali babali buyutsun 
(178 puan)
Çok tşk ederim. Allah razı olsun
0 oy
(1,059 puan)
Allah analı babalı büyütsün canlm inşallah)
(178 puan)
Tşk ederim. Allah razı olsun
(1,059 puan)
Hepimizden canım
0 oy
(86 puan)
Allah cc salihlerden kilsin imsaAllah❤️
(178 puan)
Aminn. Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 671 göst.
0 oy
9 cevap 442 göst.
0 oy
2 cevap 285 göst.

649,153 soru

3,420,126 cevap

4,251,435 yorum

183,474 üye

...