0 oy
145 göst.
Doğum kategorisinde (52 puan)
kapalı
Merhâba bayanlar hem fikir hemde umut postu olsun bizim gibi hamislere

26 haftalık gebeliğimde bı anda başlayan kanamayla acilde aldık soluğu ve eşi aşağıda rahmi tamamen kapnmis çok riskli bı hamilelik deňildi.3 gün yattım doğum durduruldu şuan 30haftayi gördük çok şükür ama hala riskli ve yatarak geçiriyorum.en çok düşündüren kısmı ise doğum anı mecbur sezeryan ancak eşin rahme yapışma idrar torbasına yapışma organların alınma ihtimalleri ne karşı size imza attıriyolar.Hersey Allah’tan tâbi ki âma düşüncesi bile urkutuyo dua ile bekliyoruz.yasayan tecrübe eden annelerimiz var mı bu durumu merak ediyorum.
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(767 puan)
Ben doğurdum  canım hemde doğal doğum yaptım. 38 kadar yattım diyebilirim. Ondan önce tuvalete bile iki kişi gidiyorduk desem yeri hele hastaneye kontorle gidislerimiz resmen tören gibiydi.  İmkansız imkansız diye bağıran doktorum başka bir hastanede normal doğum yaptığımi duyunca kendinden şüphe etti. ( Bu arada bebeğimde son güne kadar hemde makat gelişti)
(767 puan)
Yani Rabbim ne yazdıysa o oluyor onlar istedikleri kadar su olur bu olur desinler(en son gittiğim doktor masada bile kalırsın demişti)
(52 puan)
Masâllah cnm çok geçmiş olsun Bizde o kdr korkutulduk ki acaba ne olcak ya  bı organa yapışırsa korkusuyla doğum bekler seviyesine geldim
(767 puan)
Valla şimdi sana ne desem biliyorum doğuma kadar hep acabalarla yaşayacaksın. Korkacaksın sürekli dusunceksin ben dogurana kadar neler yaşadım bir bilsen kaç doktora gittim türlü türlü sorun aksilik. Ama nedendir bilmiyorum doğum anım gelince onca olumsuzluğa rağmen ben kendi doktoruma ve hastaneye gitmek yerine şehir Hastanesi'ne gitmek istedim. Belki de durumu hiç bilmeyenlerle doğum yapmak istedim. Evet çok zor bir doğum oldu sonrası da zorluydu ama doktorlarin korkuttugu kadar yoktu
(52 puan)
Çok sevindim adına olumlu tecrüben de biraz bizim gibileri rahatlatır umarım ☺️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.

656,089 soru

3,446,896 cevap

4,282,029 yorum

185,346 üye

...