0 oy
631 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)

Kizlar yardim edin 3uncu hamilelik.oncekileri normal doğum yaptım.ikincisi 11 sene önce zor doğum oldu.su an 36 haftaligim ve bebeğim hala dönmedi. Muhtemel doğum tarihi araligin sonunda 6 aralikta benim doğum günü ne yapmalıyım sizce.

Gebelik haftası 36

3 Cevap

0 oy
(2,300 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Söylenenler hurafe nasıl inanirsiniz boyle şeylere... bebek ters ise yapacaklari tek sey sezeryan...bende ilk doğumda inatla 3 gün bekledim normal olsun diye bebeğim tersti hep 3.cü gün kalbi durdu acil ameliyatla alındı... dönerse şanslı dönmesse yapacak birsey yok..

(72 puan)
Ne diyorsunuz....a çok uzucu dürüm bebek  yaşıyormu?  Doktorlar  beklemi diyorlardi..benim  doktor  daha zamanın var bekle döner dedi.  Bende pek dönebileceğini sanmıyorum. Yer darlığından dolay. Hesaplamalara gore 26 aralık  @dogum zamanı ama bi de 6 aralıkta benim doğum günü  .ayni gunasezaryen   yapsam erkenmi olur
(2,300 puan)
Benim başından beri tersti ama doğum gece başladı devlette gittim acile tabiki kendi dr yoktu ebeler gecenin bir vakti sadece yatis verdi muayne etti acilma yoktu suyum azaliyodu 3 gun bekledik cikmak istedim hastaneden imza attim cıkmaya yakin kendi dr geldi nst bakalim oyle cik dedi birde ben bakayim bebege dedi nst bagladı tık yok ultrasonla bakti kalbi durmustu acil sezeryana aldı ben sadece ebelerin acemiliğine denk geldim kızım 13 yaşında genc kiz teyzesi :) bu benim hikayem ama şimdi artik bilincli herkes riske atilmiyor korkmayin Dr ne uygun gorurse onu yapicaktir stres yapmayin.
(2,300 puan)
Annesi arada 20 gun var acele etme dr uygun goruyosa birak 20 gun daha annesinden beslensin orasi daha temiz daha rahat :)
(72 puan)
Allah bağışlasin.zaten Sezaryen yapicaksam doğum günümde olsun isterim..bi de önce ki doğumu hatırlamak bile istemiyorum okadar kotugecti.o yüzden  beni bilen herkes sezaryan yap diyor.bi de sizden öğrenmek istedim.tsk
(2,300 puan)
Rica ederim ama her gebelik aynı olmaz moralinizi yüksek tutun stres yapmayin az kalmis doğumada bebeginiz icin herseyin en iyisini Dr la birlikte siz karar vericeksiniz Allaha emanet.. :)
-Reklam-
+1 oy
(268 puan)

 benimde ters dönmesi icin burdan birileri halinin uzerinde emekle döner dediler ne kadar dogru bilmiyorum canim))

(14 puan)
benmde 36 suan ama hala donmedı emekle dedı burdan bırılerı işe yarar mı bılmıyorum  beklıyorum bendeee ılk gebelıgım senın kı 2 cı donme dansı daha yuksek ılk gebelıge gore
(72 puan)
Kaynanam söylemişti bana da dediğimiz hareketleri.yapıyorum da.3 aydır gene ters diyor doktor.doguma yaklastim gibi hissediyorum.doğum gunume  denk getirsem sezeryn yapsam diyorum.hiç yapmadığım için korkuyorum.çok strese girdim.
0 oy
(100 puan)

Benim de ilk hamileliğim de tersti söylenenleri yapmıştım bi kaç tane ama ise yaramadı. 38 haftadan sonra sezeryan olmuştum cunku son haftalar yeri daraldığı için dönmesi zor oluyor

(72 puan)
Baştan tersmiydi bebeginiz  yoksa sonradanmi öyle oldu
(100 puan)
Baştan tersti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,117 göst.
0 oy
2 cevap 716 göst.
0 oy
2 cevap 650 göst.

650,327 soru

3,424,592 cevap

4,256,780 yorum

183,778 üye

...