0 oy
473 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (107 puan)

 geçen pazar günü ilk uyandığımda pijamamın dışına kadar çıkacak kadar su geldi. Hastaneye gittim amniyon sıvısı değil dendi. Bugün yine geldi su.  Progestan kullanıyorum alttan fitil olarak. Etkisi var mıdır?

6 Cevap

0 oy
(80 puan)
Kendi doktorunuzaml gittiniz
(107 puan)
Hayır pazar günüydü mesaj attım
Doktoruma ama ulaşamadım.
Sonra hemen şehir Hastanesi'ne gittik.
Bu arada çift yumurta ikizlerine hamileyim.
-Reklam-
0 oy
(466 puan)
Benimde 20. Hafta civarıydı aynen senin gibi şu gelmişti . Hatta doktorum su olmadığını söyledi amniyosure testi yapıldı.  Progestan düzenli kullanıyorum bazen dediğin ıslaklık oluşuyor.  
(107 puan)
İnşallah progestandan kaynaklanan birşeydir.
İnşallah amniyon sıvısı değildir.
Bu arada çift yumurta ikizlerine hamileyim
(466 puan)
Sağlıkla alırsınız inşallah .  Korkmayın ..Bende 27 haftaligim .. İçiniz rahat etmiyosa başka bir doktora tekrar görünün. . Allah korusun ikizlermis.  . Progestan gece alıp yattığımda iyice içerde eridiginden mıdır inanın bende aynı manzarayla karşılaşıyorum . Ne zaman doktora gitsem suyu iyi dediler .artık endişelerim azaldı.  Ama ne olur ne olmaz siz yinede baskasina da görünün.
(107 puan)
İlk olduğunda şehir Hastanesi'ne gittik pazar günü olduğu için. Pazartesi günü kendi doktoruma gideceğim inşallah. İnşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur.
(466 puan)
Amin inşallah . İlk hamileliğimde 32 de su gelmişti 33+3 de doğurmuştum . Hep suyum gelse anlarım diyodum . Bir buçuk hafta boyuncu şıpır şıpır damladı diyebilirim .Bebeğin suyu nasıl çok iyi biliyorum modundaydim.  Hafif kaygandi tecrübe edindiğim kadarı ile .. Bu progestanla gelen su da kaygan .. ilk geldiğinde hüngür hüngür ağladım su geldi zannederek serklajliyim çünkü .. Yani bizler su geliyor mu aslaa anlayamayız . Progestan aliyoruz diye akan şey su olsa bile bunu progestana yoramayiz .. Kontrolde olmak doğru olan ki siz gidecek misiniz . Dilerim zamanında vakitlice gelir kuzucuklariniz .
(107 puan)
Allah razı olsun inşallah sağlıkla kavuşsun herkes bebeğine.
Evet tedbirli olmak en iyisi,haklısınız
0 oy
(802 puan)
Benimde bazen öyle ıslaklık oluyo. İdrar mi kaçırıyorum akıntı mi su mu anlamıyorum ama bebekte suyu da iyi çok şükür 
(107 puan)
Çok şükür.
Bende de sorun olmadığını söyledi doktor ama işte ister istemez düşünüyor insan.
(802 puan)
Suyun gelmesi öyle değilmiş galiba birden çok fazla geliyomus. Ama siziyo mu diye korkmuştum oda sürekli geliyomus. Yani benim nadiren oluyo..
(107 puan)
Evet ben de sızıntıdan korktum dediğiniz gibi. Ama sürekli değildi. Geçen hafta oldu bi de bugün.
Ama yinede pazartesi doktoruma gideceğim inşallah.
(802 puan)
İnşallah bı sorun yoktur siz yine de bol su için
(107 puan)
Evet inşallah
Teşekkürler
0 oy
(108 puan)
progestan fitil hamileligin basindan beri kullaniyorum aynı su en basindan beri geliyor benden. ic camasiri pijama degistirmekten bir hal oldum ama bebegin suyu degil gelen. 
(107 puan)
İnşallah öyle değildir.
Henüz çok erken.
Hayırlısı olsun herkes için.
0 oy
Canım sıvıya bakıldı mi ultrasondan. Bide doktorum demişti sıvı gelirse bardaktan boşanır gibi olur alalh korusun. Benimde 20 li haftalarda öyleydi. Progesteron değil ama bende fitil kullanmıştım sabah kalkiyordum baya su gibi hatta korktum sen gibi bende. Doktora sordum böyle demişti ve de fitil fazlalığı dışarı atıyor demişti. Sen yine de dikkatli ol bakalım tekrar git aynı şekilde devam ederse
(107 puan)
Evet benim doktorum da öyle dedi hatta üzerine 1 sürahi su dökülmüş gibi olur dedi bebeğin suyu olsa. Ama sızıntı da oluyormuş öyle okumuştum.ondan korktum.sıvıya bakıldı evet
(107 puan)
Çok şükür bebeklerin sularında sıkıntı yokmuş. Ama tedirgin oldum ister istemez ilk defa olunca.
0 oy
(1,643 puan)
Progestan su gibi akıntı yapıyor.
(107 puan)
Teşekkür ederm yorum için.
Bilmiyordum

İlgili bir soru bulunamadı

655,991 soru

3,446,483 cevap

4,281,530 yorum

185,323 üye

...