0 oy
4,092 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29,966 puan)

Değerli kullanıcılarımız

Platformdaki kurallar hakkında bazı üyeler tarafından tepki ile karşılanıyor. Sizlere bir kaç örnek vererek açıklama yapıcam.

Platformda her 3-4 sorunun birinin başlığı "Acil cevap","Yardımcı olabilir misiniz","Fikirlerinize ihtiyacım var" veya "Sizde de aynısı oluyor mu" gibi başlıklar olsa daha mı iyi olur?

Herkesin bazen küçük bazen büyük ailevi sorunları oluyor. Platformda gebelik ile ilgili soru kadar ailevi sorunlarla ilgili sorular olsa ve faydalı olan sorular arka planda kalsa daha mı iyi olur?

Her kullanıcı her gün doğuma kalan gün sayısını soru olarak yazsa veya her hafta olmuş olduğu meyve adını soru olarak yazsa iyi olur mu? 

Değerli annelerimiz platformda kayıtlı yaklaşık 14.000 hemen hemen her gün aktif üye var. Üye olmayan ama her gün ziyaretçi olarak platforma giren 50 Bin anne adayı var.

Daha önceki tecrübelerden çok çok iyi biliyoruz ki bu hatalı başlıklara,konu dışı sorulara müsade ettiğimizde bir çığ gibi büyüyerek platform amacından tamamen şaşıyor. Mesela İlk kuruluş zamanlarında soru başlıklarına müdahale etmiyorduk ve her 3-4 başlıktan biri "acil bakın" tarzında içerikle alakası olmayan başlıklardı ve bu durumdan üyeler çok şikayetçi idi. 

Bazen kurallarımız can sıkıcı olabiliyor ama bunların tek amacı buranın amacından sapmadan sizlere daha iyi hizmet verebilmek. Buradaki her bir kural tecrübeler kazanılarak koyulmuştır. Biz bir tane bile üye kaybetmek istemeyiz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bazı konular için önümüzdeki günlerde yine anket çalışması yapacağız 

Editör arkadaşlarımız hiç bir çıkar gözetmeksizin buranın düzeninin sağlanmasına yardımcı olmaya çalışmaktadır. Editörlerin tüm işlemlerini takip ediyorum. Her biri gerçekten elinden geldiğince sabırlı ve adaletli olmaya çalışan yardımsever anne yada anne adayı. Herhangi bir editörün hatalı bir işlem yaptığını düşünüyorsanız bunu bana yani "Admin" isimli kullanıcıya bildirebilirsiniz. 

Sonuç olarak;

  • Soru başlığı sorunun özeti olmazsa soru kapanır. (Soru başlığına bakan sorunun içeriğinde ne olduğunu tahmin edebilmeli)
  • Gebelikle hiç bir alakası olmayan sorular kapanır. 
  • İsim öneri soruları kapanır.
  • Tartışmaya açık olan sorular kapanır. 
  • Biz karpuz olduk veya şafak 99 gibi başlıklı sorular kapanır. 
  • Anne adaylarını korkutacak veya tedirginliğe sebep olan sorular kapanır.

Her bir üyemiz için bebeklerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini ve anneye,babaya,vatana hayırlı bir evlat olarak yetirmesini temenni ediyorum. 

Sevgilerle Admine

52 Cevap

0 oy
(273 puan)

Bu uygulamayı indirdilerse ana ekranda bebeğin haftası günü doğuma ne kaldığı burçlara kadar yazıyor ne kadar gereksizdir ki bebeğimin burcu ne kaç günlük kaç haftalık yazan var anlamıyorum bunları. Benim sorularım da uyarı aldı demek ki bişeyleri yanlış yapmışım dedim ama bukadar da sormak için soru sormadım henüz :)

-Reklam-
0 oy
(68 puan)

Keşke dikkate alınıp yapılsa ve gereksiz saçma sapan parlak ve içerik olmasa cok normal bi fikir için bile insanı endişelendire  biliyorlar  bu çok iyi oldu 

0 oy
(357 puan)

Evet tamamen haklisin. O kadar uyarilmalarina rağmen yazıyorlar. Ben öyle başlıklı habere girib bakmıyorum bile. Kısaca ait olunan basligi yazin bilelim neden bahs ediyorsunuz. Belki yardim ede bilen biri okur

0 oy
(1,942 puan)

Admin bir onerim var bir dahaki güncellemede üye engelleme seçeneği gelse çok iyi olur diye dusunuyorum böylece kişilere görmek istemediklerini görmeme imkanı sağlanır hem de sürekli yok o öyle bu böyle tartışması azalabilir diye dusunuyorum

0 oy
(424 puan)

Artık gına geldi . Lütfen bu soruları engelleyin 

1. Hangi meyve oldunuz 

2. Çift sayılı rakama düştük 

3.kaç haftalık oldunuz 

4. Hangi şehirde oturuyorsunuz .

5. Doğuma kaç günunuz kaldı 

Yanı allah için başlarda çok faydalı bulduğum programı artık bu sorular yüzünden bulmuyorum önemli şeyler altta kalıyor... valla bu sorulardansa  eşle  kaynanayla  aileyle ilgili birşey sormak daha iyi  . ..

0 oy
(1,838 puan)

Kimse uyumuyor ki sanki inatlarina bilerek aynı sorular soruluyor. Eminim iki saat sonra biz pırasa olduk derler. 

0 oy

yeniden gösterildi
Uyelik iptal etmek istiyorum 
0 oy
(607 puan)
Çok doğru katiliyorum 
0 oy
(2,836 puan)
Özellikle anne adaylarını korkutucak durumların paylaşılması konusuna kapatacagınız için yürekten katılarak teşekkür ediyorum 
0 oy
(588 puan)

Sonuna kadar katılıyorum çok iyi yapmışsınız acil bakar misiniz yazanlara inanın ki bakmıyorum herkes bi şeyleri merak edip hastaneden gelip veya bi şeyler yaşayıp paylaşıyo soruyo herkesin durumu kendine göre acil çok ciddi bi durumsa zaten buraya sormak ne alaka doktora gidin hemen birisi yazmış bi bakar misiniz siz de de aynısı oldu mu bu nedir gibi şeylere valla bakmıyorum daha çok merak edilsin diye yapılıyo sanrım :getlost:

0 oy

yeniden gösterildi
Admin uyeligimi iptal  etmek istiyorum 
0 oy
Üyeliğimizi nasıl silebilirim admin bunu öğrenmek istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 359 göst.
5 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
2 cevap 259 göst.
13 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Arzummm1 (29 puan) sordu
0 oy
1 cevap 236 göst.
0 oy
3 cevap 419 göst.

650,326 soru

3,424,589 cevap

4,256,777 yorum

183,778 üye

...