0 oy
830 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (190 puan)
Birkaç gün önce hiç yalancı sancım olmadı demiştim dün gece sanırım ilk yalancı sancımı yaşadım...

Kimisi bebeğin toplanması sancı demektir diyor eğer öyleyse onu daha önce yaşadım ama dün geceki çok farklıydı saati hiç bilmiyorum en az 2 3 kez farklı zamanlarda uykumdan uyanıp eşimi de uyandıracak kadar ses çıkardığımı hatırlıyorum. Karnımın ön tarafı göbek deliğimin yanı resmen acıdı aşağı yukarı doğru ovaladım belki 10 saniye falan sürmüştür her biri emin değilim. Aynı şeyi bide akşam 9 civarı bir kere hisseder gibi oldum ama ayaktaydım. Bu mu oluyor yalancı sancılar tecrübeli anneler ??
Gebelik haftası 31+2

3 Cevap

0 oy
(375 puan)
Evet canım böyle bebek geriliyor gibi karnında aşırı bir gerginlik oluyor 
(375 puan)
Kasılmaların şiddeti değişiyor canım bazen sadece toplanma gibi rahatsız edici bazen çok acı verici. Acı verici olan sıklaşırsa kendini takibe alman lazım süre tutman lazım.
(190 puan)
Anladım canım sadece birkaç defa tekrarladı sonra bütün gün olmadı akşam bir kere daha oldu acı verici olan
(375 puan)
Olması iyi aslında canım. Rahim kendini hazırlıyor doğuma prova yapıyor korkma yani. Daha haftan erken çok kez tecrübe edeceksin Allah'ın izniyle :)
(190 puan)
Sevindim teşekkür ederim :)
(375 puan)
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(832 puan)
ben daha yasamadım sancı 34 haftalık 6 gunluk nolmal mı bılmıyom nezaman hısedılıyo kı
(190 puan)
24 hafta itibariyle hissediliyormus normalde canım ben de gecen hafta bununla ilgili bir post açtım bu zamana kadar hissetmedim normal mi diye normal dediler. Kimisi kasılmaya bebeğin toplanmasi diyor eğer öyleyse ben de hissettim daha önceden ama dün geceki çok farklıydı karnım acıdı resmen
0 oy
(960 puan)
Benim yaşadığım sancı bu değildi belden kasıklara giriyor   ve dayanılmayacak birşeydi   sizin bajsettiğinz kasılma olabilir şiddetli oluyo bazıları  sertleşme karnınızda oluyor taş gbi oluyor nst dedr sancı olarak çıkıyor o sertleşme ama sancı düzenli gelir  yatamazsınız  uyuyamazsınız  1 dk sürer geçer
(190 puan)
Sizin bahsettiğiniz gerçek doğum sancısı mı?

650,060 soru

3,423,591 cevap

4,255,525 yorum

183,722 üye

...