0 oy
406 göst.
Doğum kategorisinde (612 puan)
Merhaba güzel anneler bugun dogum yapalı 4 gün olduuu annelik çok güzel ve zor bir seymiş:) Dogum hikayemden bahsetmek istiyorum.Planli sezaryenim vardı erken acilmam ve sancilarim gelince 2 gün önceden doğdu kızım  özel bi hastanede doğum yaptım geceden gidip sabaha doguma alındım. Spinal sezaryen oldum. Ameliyat esnasında her şey çok hızlı gelişti belimden giren igneyi farketmedim bile. Anında uyustum. Biraz midem bulandı ufak panik oldum dikerken beni uyutmasını istedim hemsireden.Ve o an geldi kızımı gösterdiler saclliii bi kız aman Allah im o an nasil bir an tarifi yokk... öptüm kokladım. Sonra ikimizde gözlerde tutulduk odamızda buluştuk. 1 gece kaldım ama o gece benim için zordu. Mobil olmama rağmen gaz çıkaramadım, sancilarim vardı bebeğimle bile ilgilenemedim. Sütüm az az geliyordu. Mama verdik mecburen kan şekeri düşmesin diye. Lavman,  ilaçlar vs kar etmedi. Gaita çıkışı var fakat kendim gazımi atamadığım icin çok agri çektim. Sabah doktorum geldi ve ben ağladım o halde beni görünce tedaviyi daha hızlı hale getirdi. Sonra cikisimizi yaptık aksam da gazimi cikarttim çok şükür. Sezaryen sonrası yürürken spinalden dolayı belimde agri  oluyor ama benim belimde fıtık olduğundan zaten hep ağrıyordu.  Kızımin sağ kulağı işitme testinden geçemedi. Haftaya tekrar görelim belki sıvı kalmıştır dedi.  Dua edin lütfen   Bebeğim emmeye çok meyilli masajla,  dusla ve besinle sütüm de arttı ama gogsumden akmiyor . Göğüs ucum yara . Neler yapabilirim tecrübeli anneler önerileriniz neler.Bunlar beni zorluyor ama onun kokusu dünyaya değermiş. Rabbım herkese nasip etsin bu duyguyu. 
Gebelik haftası Bitti

3 Cevap

0 oy
(638 puan)
Terramycin krem kullanmıştım ben ilk oğlumda göğüs ucu için sezeryanı kendin istedipin için mi mecburmu oldun
(612 puan)
Yaaa.. maşallah diyeyim.  Ben napcam bilmiyorummm
(638 puan)
Sende al dene ama iyi temizle bıcırığı emzirmeden annesi
(612 puan)
Bende var ama etki etmedi işte krem silinmeden kullanılıyormus doktoruma sormuştum .  Ben şimdi kendi sutumle pedle bir şeyler yapmaya çalışıyorum da hala ayni
(638 puan)
Geçer merak etme benim bitanesi 1 ay sürdü geçmesi biraz sabır sadece senin yöntemde işe yarar
(612 puan)
Geçiyor gibi oldu canım Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(73 puan)
Rabbim bağışlasın anneli babalı buyusun insallah
(612 puan)
Aminn  inşallah çok  teşekkürler
0 oy
(234 puan)
Hayırlı olsun. Göğüs ucu için gümüş kapak öneriyorlar. Süt için belki anne çaylarının faydası olabilir. Bol bol su içmelisin spinalin yan etkilerini atmak için. Bel ağrısı normal endişe etme. 
(612 puan)
Gümüş kapak aldım  ama etkisini göremedim.  Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 664 göst.
16 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Sde (31 puan) sordu
0 oy
1 cevap 260 göst.
23 Ocak 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hersey-nasip (1,035 puan) sordu
0 oy
2 cevap 282 göst.
0 oy
16 cevap 941 göst.

648,240 soru

3,416,772 cevap

4,247,384 yorum

183,228 üye

...