0 oy
450 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (404 puan)
İyi akşamlar hanımlar yarım saattir vajinamda iğne batmasi gibi ağrı gidip geliyor .kasiklarim da belim de ağrım yok dün doktor kontrolüm de vardı bir sıkıntı yoktu. 32. Haftamdayim erken doğum belirtisi filan olabilir mi. Siz de yaşıyor musunuz normal mi.
Gebelik haftası 32.

5 Cevap

0 oy
(237 puan)
Bende de var canım neden olduğunu bilmiyorum doktora sorduğumda da birşey demedi 
(404 puan)
Normal demek ki canım bir şey demediyse ben de ilk defa yaşadım çok korktum inan ki sürekli dinledim kendimi erken doğum filan mı acaba diye ;)) Allahtan burası var yoksa akşam akşam doktorumu doğuruyor muyum belirtisi mi diye arayacaktim;))
-Reklam-
0 oy
(1,917 puan)

Yürürken  ayaktayken  banada oluyor  doktor normal dedi canm üstelik erken doğum atlattim ondan olur filan demedide 

(1,917 puan)
Rica ederim canim bebekte alt kısımlara vuruyor oda yapiyor benimde ilk valla pazartesi günü  bi kötü oldum yalanci dogum sancisymis hiç aklıma gelmezdi yediğim dokundu heralde diyordum :)
(404 puan)
Ben her ağrı durumunda  doğuruyorum sanıyorum nedense canım ya ;)) ilk olunca nasıl da acemi oluyor insannn;))  sonunda gerçek doğum sancısını yemek dokundu diye ciddiye alamayacağım ben de galibaa bu gidişle;))  insan neyle karşılaşacağını hiç bilmiyor ki supriz olacak her şey bize ;))
(1,917 puan)
Aynen 2. 'ye tecrübeli oluruz  :)  ben 2 gün hastanede yattim ve hazırlıkta bitmedi daha herkesin burnundan getrdim cocugum dogsa donu bile yok giymeye diye :)
(404 puan)
Dün akşam panikleyince inan ben de eşime aynen böyle söyledim canım  çocuğumun giyecek donu bile yok ne giyecek bu çocuk gelirse diye hazır değil çoğu şeyi gibi geliyor nedense hep eksik varmış gibi böyle düşündükçe de uzuluyorumm ağlıyorum falan :))) Bir dogursam da hayırlısı ile rahat edecek herkes :))) Duygusal haller çok değişikkk oluyor;))
(1,917 puan)
Inşallah az kaldi valla bu zamana kadar naz yapmadim son iki ay naz yapacağım dedim ozellikle kayinvalideme:)))
0 oy
(2,631 puan)

Canım bende 33 haftalık gebeyim bunun sebebi çatı kemiklerinin açılarak pelvisin genişlemesi ayrıca bebeğin başının da vajina ya daha yaklaşarak sinir uçlarına dokunmasiymis ondan dolayı böyle hissedermisiz 

(404 puan)
Çok sağol canım içim rahatladı inan ki olması gereken bir ağrıymis demek ki. Doğuma hazırlıyor vücut kendini öyleyse.  Google baktım erken doğum belirtisi filan olabilir tarzı yazılar gördüm yüreğim ağzıma geldi ;) Herkesi bir panik yaptırdım Allahtan burası var ;)) Yoksa bana kalsa doktoru akrabaları toplayıp doğuruyorum galiba diye hastaneye kosacaktimm;)))
(2,631 puan)
Rica ederim cnm inan bu 4.bebeğim her bebekte farklı birşey yaşadım ve öğrendim ama bende hala 4.bebek olmasına rağmen hemen en ufak şeyde endişe ediyorum neyse ki doktorum çok iyi arayıp herşeyi sorabiliyorum birde internet iyiki var ondan da çok bilgi alıyorum
(404 puan)
İnsana kendi sağlığı olunca aslında hep erteliyor çok sıkıntı yapmıyor ama işin içine bebekler girince hamilelik hormonlarıyla el ayak birbirine karışıyor gerçekten canım;)) Maşallah canım ya bunu da sağ salim hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah;)
(2,631 puan)
Amin canm amin hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kuçağımıza Rabbim kimseyi bu yolda darda koymasin
0 oy
(174 puan)

Benimde var 33e giricez yarin doktoruma sordum kafasi asagida oldugu icin normal dedi ** cogalirsa yinede bi doktora gorunmekte fayda var.

(404 puan)
Geçti canım şükür ki :) Ama beni baya korkuttu ilk defa yaşadım o yüzden ne olduğunu ayırt edemedim ;)) Haftam ilerledikçe neler olacak diye merakla bekliyorum artık.  Sağ salim tam vaktinde gelirler inşallah;)
0 oy
(395 puan)

Bende oluyor ama ben daha 15 haftalık 

(404 puan)
Canım ben ilk defa 32. Haftamda hissettim. Kontrole gittiginde sor yine de doktoruna ben de soracağım. ;)) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Tam vaktinde gelsinler ;)
(395 puan)
Amin inşallah . Rahim genişlediği için demişlerdi kas kar falan geriliyor ya

651,489 soru

3,429,257 cevap

4,261,778 yorum

184,134 üye

...