0 oy
285 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (22 puan)
Kalp kapaklarımda kaçak var biri orta biri hafif beloc kullanyorum ama arada çok çarpıntı ve nefes darlığım oluyor böyle bir sıkıntısı olup rahatlamak için yaptığınız önereceğiniz bişey varmı. 
Gebelik haftası 16+1

2 Cevap

0 oy
(1,141 puan)
Bana da doktor ufak bir kaçak var demişti ama başka herhangi bir şey söylemedi , ilaç da vermedi. Şimdi siz yazınca şaşırdım , sizinki de öyle bir şey mi acaba? Kan pompalarken bir miktar kan kaçıyor dedi. 
(1,141 puan)
Çok geçmiş olsun. Benim çarpıntım oluyordu ondan dolayı gitmiştim. Ultrasonda kaçak olduğu çıkmıştı ama önemli değil demişti doktor. Sonra ben fark ettim ki filtre kahve bana çarpıntı yapıyor , onu içmeyi bırakınca çarpıntım da geçti. Ama benim her zaman nefes darlığım vardı. Rahatça nefes alıp veremiyorum yani ya da mesela çabuk yoruluyorum. Merdiven çıkmak zorluyor nefesimi falan. Hep böyleydi. Acaba onunla mi ilgisi var. Ben de bir daha gideyim doktora. Teşekkür ederim bilgiler için :)
(22 puan)
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun . Siz ihmal etmeyin başka doktora gidin ve detaylı bir şekilde öğrenin neden olduğunu ne zmandr var olduğunu ne yapmanz gerektiğini sorun çekinmeyin memnun kalmazsanz doktorunuzu değiştirin  benimki riski değil dedi ama 3 ay arayla kaçak büyüklüğü kontrol ediliyor doğum doktorumda kesinlikle ihmal etme kontrollerine git dedi sizde ertelemeyin rabbim şifa versin insallah
(1,141 puan)
Hiç aklıma gelmemişti, geçen sene gitmiştim doktora. Önemsiz bir şey deyince biz de önemsemedik. En iyisi tekrar bir doktora gitmek. Teşekkürler :)
(22 puan)
Kalp rahatsızlkları genelde romatizma ve enfeksiyona bağlı oluyormuş normal doğum yapılıyor doğum yaparken çarpıntın çok olursa veya nefes darlığın sezeryana alıyorlar araştırmıştım ben riskli değil yani içiniz rahat olsun o konuda sadece benim doktorum kanamalı işlem gecirecegimiz zaman doktorunuza böyle rahatsızlığınız olduğunu söyleyin dedi sizde doğum doktorunuza danışın bilgisi olsun
(1,141 puan)
Kesinlikle. Çok teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(141 puan)
Bnde de var canım çok çabuk yoruluyorum ve carpintim da oluyor 
(22 puan)
Herhangi bir rahatsızlıktan dolayı mı yoksa hamilelikten mi
(1,141 puan)
Doktorunuz bunun için bir şey dedi mi acaba? Tehlikeli olur vs.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
29 Haziran Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cigdis (358 puan) sordu
0 oy
5 cevap 396 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
4 Temmuz 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Kalbi ahzen (19 puan) sordu
0 oy
4 cevap 231 göst.
6 Nisan 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Kubrasp (5 puan) sordu

668,349 soru

3,498,614 cevap

4,351,872 yorum

188,476 üye

...