0 oy
175 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Merhaba 

17 kasım da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Aradan 5 dk geçti koyu kahve rengi lekelenme oldu sonra alt muayene yapabileceklerini söylediler anlayabilmek için bebeğin yerleşmesi mi yoksa düşük gibi bir sebep mi diye neyse gecenin sonun da tekrar bir alt muayene ultrasonla bakıldı kese olduğunu söylensi düşük önleyici ilaçlar VS verdi

1 hafta sonra da yani 6 hafta +1 gün sonra kalp atışı dinlemek için bir başka doktora gittim. Ben kalp atışını dinlemek için sabırsızlıkla beklerken bana 5 cm lik bir Miyomun olduğu söylendi rahim kanalın da bu normal doğum olmasına engel olduğunu sezeryan la olabileceğini hep düşük riski taşıyacağımı ve erken doğum olma riskinin yüksek olabileceğini söyledi. Sonradan miniğimin kalbini dinledim maşallah  ama işte o Miyom haberi biraz gölgeledi. Şuan 7. Haftaya girdim. Benim gibi bir durum da olan var mı? Hamilelik dönemi nasıl geçti nelerle karşılaştı beni neler bekliyor İnternet ten araştırdım moralim de bozuldu. Bu süreci yaşayan kişiler dönüş yaparsa ve beni aydınlatırsanız sevinirim. ALLAHIM herkesin evladını sağlıkla kucağına alabilmeyi ve kolay bir doğum nasip etsin (Amin) 
Gebelik haftası 7+0

3 Cevap

0 oy
(2,349 puan)
Bende 3 yada 4 tane var hatrlayamadm tam 38+2haftaligiz cok şükür şu ana kadar sorun olmadi hep normal doğum bekledim ama miyom yerine bebek iri diye sezeryan olacaksn dedi dr. Saglik olsun hayırlısyla gelsinler de doğum şekli doktorun takdrıne kalmis artık sen kendine dikkat et doktorun dediklerine uy bise olmaz Allah'ın izniyle... Miyomlar doğumda cikan miyom ise doğum sonrasi gecer inşallah bende hamileligin 2.ayknda çıktı.
-Reklam-
0 oy
(344 puan)
Benim de rahim. Ağzında miyomum var. Hamilelik başında 4cm civarında idi şuan 33 haftalık oldum ve gebelik ile oda büyüdü şuan 10 cm oldu... Ve şuan aşırı baskı yapıyor alt tarafima  ve Rahim. Ağzında olduğu için normal doğuma engel denildi bana da.. Yarın doktor kontrolüm. Var bakalım. Ne diyecek doktorum. 
0 oy
(32 puan)
Benım de  4 tane miyonum var 27 haftalık oldum corasprın kullanıyorum lekelenme başında gördum ama şuan sadece kasıkta baskı ve agrı hissediyorum  ayın 14ünde kontrolum var sezeryan için konuşulacak erken doğum riski de var ama ben panik yapmıyorum kafanıza takmayın sters yaramıyor endişe oluyor tabı benım onceden ıkı kaybım var oyuzden temkinli yaklaşmak önemli 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
28 Kasım 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hilalyc (6 puan) sordu
0 oy
1 cevap 191 göst.
0 oy
2 cevap 248 göst.
0 oy
4 cevap 430 göst.

653,744 soru

3,437,988 cevap

4,271,411 yorum

184,726 üye

...