0 oy
529 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
Merhaba kızlar ben 36+4 haftalik gebeyim ilk çocuğum ve kiz hafif sancılarım başladı kasılmalar başladı normal düşündüğüm için günüm belli değil meryem ana otu aldım ne zaman icmeliyim sizce bilgisi olan varmı simdi içsem doğum geldiği zaman etkisi kalirmi ?? Yardimmm 

5 Cevap

+1 oy
(706 puan)
Canım valla Meryem Ana otu içiliyor sen iç açılmaya etkisi var tabi buradan nedense okuduğum yorumlarda doguma gidince suyun içinde kalsın yazılıyor dogru ama hem iç hem suda kalsın doguma gidince.Meryem ana otuna Okunacak duaları yaz çıkar oku onları iç Allah hayırlı doğumlar nasip etsin darısı bize inşallah 
-Reklam-
0 oy
(375 puan)
Canım onu çay gibi içmiycen. Açılman başlayınca duasını okuyup suya koyucan. O açıldıkça rahmin de açılacak. Suyundan bir yudum içebilirsin ama ondaki amaç onu içmek değil onun suda açılması.
(662 puan)
Görüp açılma olması için değil tabikide. Bu batıl inanca girer. Mutlaka içmelisin ki açılmayı esas o sağlar. Ahududu yaprağı çayı içinde aynı şey geçerli. İçersen açılman başlar. Sancıyla birlikte yapman gerekiyor. Yine dualarını oku suya koy, biraz iç açılmasını bekle. İşe yarıyor mu tam anlamıyla bilmiyorum ama deneyen çok varmış.
(375 puan)
Canım zaten batıl. Dinimizde böyle bir şey yok hristiyanlar yaparmış bunu asıl. İşte bize de geleneksel yolla girmiş dua falan eklenmiş dine dahil gibi gösterilmiş.
(662 puan)
Ama bitkilerin her zaman etkisi vardır. Alternatif tıp gibi düşün. İçince açılma sağlaması bu yüzden. Adaçayı, ahududu yaprağı çayı, sinameki bunlar mesela doğumu başlattığı için gebelikte kesinlikle kullanılmaz. Meryem ana otuda bunlardan. Meryem ana isminden dolayı hristiyanlıkta olabilir ama bizde fatıma ana eli otu olarakta geçer. :)
(375 puan)
Az önce bir video izledim kadın doğum doktoru doğumu başlatan 2 şey var birisi korunmasız cinsel ilişki diğeri hurma dedi. Bitki çayları vs hiçbiri kanıtlanmış şeyler değil dedi. Bitki çayları rahmi gevşetebilir evet buna ben de inanıyorum ahududu yaprağı çayı aldım hatta yarın içeceğim açılmam başladığı için. Ama Meryem Ana otu olayı psikolojik yani ben buna inanıyorum :)
(662 puan)
Valla bende tabiki bildiğim kadarıyla, bitkileri severim :) ben denemedim ve deneyemeyeceğim bebeğim makat geliş, keşke bende deneyebiliyor olsaydım :)
0 oy
(71 puan)
O içilmiyor canım doğumun başladığını anladığında içerisine Meryem süresini okuyup üfledigin suyun içerisine otu koyacaksın ot açıldıkça senin acilman da artacak sadece bir yudum alabilirsin ondan,  doğumdan sonra rahmin çabuk toparlaması için de hemen sudan çıkaracaksın. Günümüz aynı bende dün aldım,  Meryem süresini okudum suya üfledim ağzı kapalı bir kavanozda suyu bekletiyorum şuan,  sancim başlayınca suyu geniş bir kaba boşaltıp otu içine atacağım inşallah.
0 oy
(140 puan)
Böyle bi şeye gerçekten inanıyor musunuz ?
(67 puan)

Doğum sancısı başladığı an bir kavanoza bitki konur. Ve sonra 

Bu bitkiden şifa almak isteyenler sırasıyla şu adımları izleyebilir:

“Bu benim elim değil, Fatıma anamızın eli, Şafi isminle şifa ver.’” diye dua eder ve bu dileğin ardından;

  • Meryem Suresi
  • Felak
  • Nas
  • Ayetel Kürsi okur ve doğum yapacak kişinin sırt bölgesi ovulur. Bilimsel bir gerçeği olmasa da bu yöntem Anadolu’da pek çok yerde uygulanmaktadır ve manevi bir doygunluk vermektedir.
0 oy
(569 puan)
Canım öyle ordan burdan duyduğun şeyleri içme önce doktoruna danış ve bende içilmiyor diye biliyorum baş ucuna koyuluyor doğum esnasında o kadar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
3 gün önce Doğum kategorisinde Kadderrr (40 puan) sordu
0 oy
4 cevap 222 göst.
6 Şubat Doğum kategorisinde Tuana.. (382 puan) sordu
0 oy
1 cevap 179 göst.

653,397 soru

3,436,738 cevap

4,270,208 yorum

184,647 üye

...