0 oy
339 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
düzenledi
Arkadaşlar iyi geceler reglim 10 gündür gecikti bu 10 gün boyunca erken gebelik testi ve kaset test yaptım. Kaset test ilk başta negatifti attım bi kenara 2 gün geçti silik bir çizgi çıkmış ne zaman çıktı bilmiyorum. Bu gün tekrar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce gebelik var mıdır testleri erken mi yaptım? Korunmuyoruz ve yumurtlama günlerini takip ediyoruz.
Gebelik haftası -

2 Cevap

0 oy
(29 puan)
Bundan 1 ay önce adetim  gecikti bende sizin gibi sürekli evde test yapıyordum negatif çıkmıştı bi ara kaset test yaptım attım bi kenara bi kac saat sonra ikinci çizgi silik çıkmıştı çok umitlenmistim. Hatta pembe lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir diye de çok sevindim hastaneye gittim kan verdim  bi türlü kanda çıkmadı adetim tam tamına 20 gün gecikti her iki güne bir kan veriyordum gebelik çıkmıyordu. En sonunda Dr söktürücü verdi içtim ve bi kaç gün sonra adet oldum. Demem o ki silik çizgi gecikmeye falan bakmayın kan verin kan kesin sonucu verir. Ki benim adetim ilk defa bu kadar uzun gecikmisti kesin gebelik var dedim ama çıkmadı kısmet 
(1 puan)
Doğru söylüyorsunuz biraz daha regl olmazsam gidip kan vericem.
-Reklam-
0 oy
(560 puan)
10 gün gecikmiş reglin hamile olsan 1 gün gecikmeyle de çıkardı die dusunuyrum
(1 puan)
Herkesin HCG değeri aynı zamanda yükselmez ve yumurtlama beklenen adet gününe yakın bi zamanda olduysa HCG değeri adetten 1 gün gecince idrarda çıkmaz.

651,079 soru

3,427,513 cevap

4,260,053 yorum

184,020 üye

...