0 oy
175 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2 puan)
Kızlar 7 haftalık hamileyim. Bir haftadır açık renk kanamam geliyor. Bazen bitiyor , bir iki gün hiç gelmiyor sonra yeniden başlıyor. İğne ve ilaç kullanıyorum , düzenli takip yapılıyor. Benim sorum bunu yaşayıp sağlıkla doğum yapan annelerin görüşleri. Bu süreçte psikolojik olarak yıprandım. Umut olması açısından benim gibi süreçlerden geçenlerin hikayelerini duymak istiyorum. 
Gebelik haftası 7

2 Cevap

0 oy
(535 puan)
Açık renk derken kırmızı mı, kahverengi mi kanamanız,  benim 5inci haftada 1 günlük kanama geldi sizin gibi iğne ilaç başladık ve 3 haftadır yataktan hiç kalkmıyorum, ama benim kahverengiydi sonrasında oluşan kanamalar ve doktor kahverengi kanamadan korkma demişti. Ama hala yatıyorum bende inşallah şifa versin allah hepimize
-Reklam-
0 oy
(480 puan)
Benim 6. Haftada pembe kanamam olmuştu . Allah'ın izniyle şuan 28 olduk . Ama ben çok dikkat ettim işlenmiş et tuketmedim eğilip, kalkmadim, sıcak duş almadım azcik halsiz hissetsem hemen bir yer bulup yattım . Cinsellik zaten yasaktı 18. Haftaya kadar devam etti benim kanamam . Onun yanında doktorun verdiği ilaçları kullandım . Çoğunluk yatarak gecirdim açıkçası ben . Ben ölü doğumun üstüne hamile kaldım hemen o kadar korktum ki açıkçası.  Hatta yalan söylemeyeyim bebeğin hareketini hissedene kadar haftada 3 acildeydim acaba birşey mi oldu kalbi durdu mu diye.  Diğer bebeğinde psikolojisiyle çok yiprattum kendimi. Ama hareket etmeye başlayınca ben buradayım diyor annesi merak etme hiç . Rabbim sana sabır versin inşallah ama hep iyi düşünmeye bak . Kendini yorma bırak evin işi kalsın insan gelmeyi versin evine . Bol yat bol su iç . Baktın seni strese sokuyorlar gerekirse görüşme ben öyle yapmıştım :) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 401 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
30 Kasım 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Nrcnmt (2 puan) sordu

652,437 soru

3,433,025 cevap

4,266,047 yorum

184,401 üye

...