0 oy
228 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (548 puan)
Kızlar epidural planlarınız varsa süreci anlatırmısınız nasıl geçti nasıl oldu

2 Cevap

0 oy
(3,331 puan)
Gayet rahat oldu. Ilk dogumda suyum geldi 1 saat sonra acilma basldi iğneyi vurdular 3 saat sonra kizim kucagimdaydi. Ikinci dogumda ağrım geldi hastaneye gidene kadar 5 cm acilma olmus anestezici gelene kadar 7cm igne yaptılar 2 saat sonra oğlumu kucagima aldim. Allah nasip ederse 3uncu dogumda epiduriel ile olacak
(110 puan)
Kac sene arayla dogum yaptiniz etikeleri oldu mu sizde bas agrisi bel omuz agrisi agrisi vs . .ve kesi dikis oldu mu ?
(314 puan)
epıdural normal doogum  olunca fıytlar ne kadar oluyoo
(3,331 puan)
Canim 4 cm acilma olana kadar bekliyorlar ki dogum sancin baslasin. Sonra iğneyi vuruyorlar adet agrisi gibi hafif bi agri kaliyor dogum sancisi gidiyor oda ikina bilmen icin sezeryanda tam uyusturuluyor ama bunda his kaliyor. Evet belden igne yapıyorlar. Ama dogum sancisi arasında igne falan görmüyor insanin gozu sadece ağrının gececegini bilmek rahatlatiyor
(3,331 puan)
Benim iki dogum arasında 10 bucuk ay var lohusamigim uzerine hamile kaldım. Suan da 2 cocuktan sonra bu 3uncu hamilelik  3 yil var ben herhangi bi problem yaşamadım.
(3,331 puan)
Fiyatlar hastaneye gore degisyor bildiğim kadarıyla ben yurt disindayim burda devlet karsiliyor eger epiduriel istersen
-Reklam-
0 oy
(965 puan)
Ben de epiduralle normal doğum yaptım çok memnun kaldım. Sabah 9da doktorum sıyırma işlemi uyguladı akşam 12de hastaneye sancıyla gittim yeni başlamıştı sancım 2 cm açıklık vardı. 6 cm olana kadar yani saat3 e kadar dayandım ama çok zorlandımünkü aşırı ishal bulantı kusma kanama hepsi birden oldu sancım çok hızlı geldi sonra epidural yaptırdım çok rahatladım saat 6. 20de doğum yaptım ıkınmamı filan da çok iyiydi güçlüydü 2 defa ıkındım yetti. Sonrasında da hiç bel ya da baş ağrısı çekmedim ben migrenim ve bel fıtığım olmasına rağmen. 
(548 puan)
Sancı yoksa eğer yapıyorlarmı bende de migren var kuzum
(965 puan)
Canım her doktor farklı yapıyor sanki herkesten farklı yorum duydum ama ben istemiyordum dayanamayınca yaptırdım iyi ki de yaptırmışım şimdi ikinciye de İnş açılmam olursa yaptırıcam. Kimi doktor 4 cm açılma olmalı diyor kimi 3 kimi 5. Doğumdan sonraki baş bel ağrısı da yapan anestezi uzmanı doktorun yetkinliğiyle alakalı bir durummuş. İşlemi iyi yaparsa ve sen de yaparken acısa da kımıldamazsan sonrasında hiç ağrı olmuyor :)
(548 puan)
15 gün sonra kontrolüm bi gidince doktoruma danıştım detaylıca normal istiyorum ancak birazda korkuyorum

İlgili bir soru bulunamadı

651,044 soru

3,427,345 cevap

4,259,877 yorum

184,009 üye

...