0 oy
80 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (643 puan)
Bende astim var arkadaşlar, havami kullaniyorum birtek sorun olmaz dediler ama bu aralar nefesimde yorulmalar boğulmalarım oluyor. Sizce doz mu yeterli gelmiyor yoksa hamileyim diye mi böyle oluyor. 
Gebelik haftası 14+1

2 Cevap

0 oy
(1,857 puan)
Bende de astım var ama kullanma gereği duymadım şuana kadar  bazen nefes nefese kaldığınız gebelikten oluyor atak sanmayın ❤️
-Reklam-
0 oy
(109 puan)
Bende de var hamileliğin son aylarına kadar hiç daralma hissetmedim çok şükür ama alerjik astım ve bronşit var bende, geniz eti aldırdım küçükken bu yüzden ciğerlerime akıntı oluyor zaman zaman o yüzden son zamanlarda ciğerlerimden hırıltı geliyor onun çaresi evide burnuda sık temizlemek ve pekmez. Her sabah pekmez yiyorum 1 tatlı kaşığı kan yapsın diye doktorum önermişti ama baktım ciğerlerim temizlenmeye başladı bi bakayım dedim hangi pekmez faydalı diye o ara gördümki balgam söktürücü özelliği falan varmış 1. si o. 2. si benim ev tozuna alerjim var öyle az buzda değil. Hava temizleyici aldım Philips çok memnunum, turbo modda gürültülü şekilde çalışıyor ama nefesim daraldığında turboya alıyorum başucumda duruyoe özellikle de geceleri rahat uyuyorum artık, hele bu son haftalarımda tam birrr mucize yani. Fiyat olarak en ucuzlarından birini almaya çalıştım açıkçası benimde durumum pek elverişli değil ama bebekte benim gibi alerjik olursa diye almıştık o gelmeden bana yaradı diyebilirim, özellikle de Philips olduğunu söylüyorum ben bir tek onu tecrübe ettim ama memnunum, kaldı ki Philips elektrikli süpürgede falanda çok başarılı toz konusunda. Sizinde buna benzer sorunlarınız varsa ya da ilerde olursa aklınızda bulunsun astımlı ve 35+4 bir hamile olaraktan benim çok işime yaradı bu anlattıklarım. Kimsenin nefes almada böyle zorluk çekmesini istemem, bilen bilir çok zordur nefesini yarım almak (alamamaktan söz etmiyorum bile...) Sağlıklı günler dilerim bebişinizle :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 276 göst.
11 Aralık 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulsum.34 (183 puan) sordu
0 oy
3 cevap 260 göst.
22 Kasım 2019 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde GökçemŞ (50 puan) sordu

650,762 soru

3,426,315 cevap

4,258,679 yorum

183,912 üye

...