0 oy
149 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Merhaba arkadaşlar İyi akşamlar birşey sormak istiyorum size lütfen başına gelen varsa bakabilir mi ben geçen sene 36 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim böbreğim şişmişti erken alındı ak ciğer yetmezliği dediler tekrar 25 haftalık hamileyim bugün doktora gittim yine sağ böbreğim şişmiş ağrıyor stent takılması lazım dedi bende korkuyorum taktıran varmı 
Gebelik haftası 25

3 Cevap

0 oy
(15 puan)
Canım ben taktıedım 28. Haftada çok şükür baya rahatlattı beni riskleri var evet ama böbrek sancısı erken doğumu tetikliyor . Şuan 35 haftadayim inşallah bir sıkıntı yaşamadan doğum yaparım bende üç defa düşük yaptım çok korkarak taktırdim şimdiye kadar bı sıkıntı olmadı umarım olmaz da .
(40 puan)
Peki nasıl birşey ne kadar sürüyor anlatır mısınız zahmet olmazsa  ameliyatla falan mı oluyor ondan sonra ağrınız geçti mi
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Merhaba ultrasonda kaçıncı evrede böbrek şişmeniz mevcut. Bende aynı şikayetten müzdaripim benimki 2.evre yazıyor. Yarın kontrolüm var ve doktorum stent gerekiyor demesinden korkuyorum. 
(40 puan)
Benim yarın tekrar böbrek ultrasonum var o zaman belli olucak valla
0 oy
(85 puan)
Canım ben taktırdım. Hemde ikiz hamileyim. İlk hamileliğimde başladı aslında ama stent takılması gerekmedi. Çok ağrı oldu 1 ay çektim. Ama sonra geçti çok şükür ağrım normal doğum yaptım. Şimdi ikinciye hamileyim. 20. Haftada başladı böbrek şikayetim yine bende doktora söyledim böyle olmuştu diye hemen üroloğa yolladı beni ve böbreğimin baya genişlediğini stent takılması lazım dedi. 1 hafta bekletti yinede haftam küçük ve ikiz olduğu için ama 1 haftada daha fazla genişleme oldu ve hemen stent takılması lazım dedi. 2 gün sonrada stent takıldı. Şimdi 34. Haftadayım çok şükür ama sürekli yatıyorum. Stentten sonrası bende biraz ağır geçti. İkiz oluğu içinde olabilir. Herkeste aynı olmuyor. Rabb'im sizede şifa versin inşallah. 
(40 puan)
Çok teşekkür ederim canım anestezi verip mi yaptılar peki korkuyorum yapmaktan ☹️
(85 puan)
Evet canım herşey yarım saat içinde olup bitiyor. Ameliyathaneye geçirdiler. Hazırladılar, doktor geldi. Sonra uyutuyorlar seni gerisini hatırlamıyorum. Bitiyor. Bi alet yardımıyla kamerayla alttan geçiriyorlar stenti. İlk uyandığımda ağrı felan yoktu. Ama 1 saat sonra başladı ilaç veriyorlar sonra gününde çıkıyorsun. Doktor sana antibiyotik ve ağrı kesici yazıyor. Benim 3 4 günüm zor geçti. 1 haftaya toparladım aslında. Ama benim kızım var ben onu bebek arabasına bindirdim 10. Gündü. Ondan sonra tekrar kötü oldum. Ağrım başladı kanlı idrar yapmaya başladım. Benim yüzümden oldu biraz da. O yüzden eğer takılırsanız çok dikkat edin. 2 kilo bile kaldırmayın. Doktorunuz verdiği ilaçları düzenli kullanıp iyice dinlenin 1 haftayada toparlarlarsınız inşallah.
(40 puan)
Çok teşekkür gittim bugün tekrar 3 üncü derece şişmiş dedi kesin takılması lazım taktıracam mecbur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
0 oy
8 cevap 174 göst.
4 Şubat 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde &Ebruu (693 puan) sordu
0 oy
0 cevap 58 göst.
5 Ocak 2023 Doğum kategorisinde 18 (418 puan) sordu

650,999 soru

3,427,162 cevap

4,259,691 yorum

183,992 üye

...