0 oy
233 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Gebeligimin başından  beri suphe vardi detaylida var dediler 24 haftaya kadat cikma ihtimali oluyor ama sende umitsizim dedi .suan 29+5 en son rahime yapisma gordu riskli gebelik de takipdeyim . Rahimin alonma ihtimali yuksek ve seninle bebegin hayati riski var dediler . Dogum yapan ve rahime yapisik olan varmi

4 Cevap

0 oy
(141 puan)
Benimde ikinci gebelikte ağır kaldırmadan aşağı düşmüş tü ve çok tehlikeliydi ama rahime yapışmadı çok şükür sezeryan la başarılı bı ameliyat oldum şimdi üçüncü yolda Allah'ın izniyle bı sıkıntı yok şimdi Allah yardımcın olsun inşallah canım korkma belki Allah'in izniyle rahmin alınmaz banada rahim alına bilir demişler di o zmaan 
(3 puan)
Tesekkurler benim.rahime yapisma baslamis 34 den sonra dogum tarihi dedi sizin dogum.nasil gecti
-Reklam-
0 oy
(178 puan)
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıylan kucağına alırsın kaçıncı gebelik bide sezeryan mı
(3 puan)
Ikinci gebelik evet sezaryan erken oldu bir oglum var 18 aylik 29+5 hamileyim. Ilk oglumda iki sene olmadi yumutta catlatmayla oldu bu supriz oldu bize .
0 oy
(536 puan)
Hem görümcemde hem de arkadaşımda olmuş rahime yapışma. Sezeryanda plesantayi çıkarınca o yapışan bölgeye de kanama dursun diye dikiş atılmış. Yani hem rahimde içerde hemde dışarda dikişleri oluyormuş. İkiside normal sezeryana göre daha geç iyilesip ayağa kalkmislar ama rahim alinma gibi bir sey yok onlarda.
0 oy
(257 puan)
Maalsef aynı sorun bende de oluştu 21 hafta aşırı kanama ile gittim doktora benim rahimde bir damar oluşmuş ve o damarda doğum kanalına du sen bebeğin eşine baskı yapıyormuş ve kanama oluyormus erken doğum riskim oluştu şimdilik bebekte bende iyiyiz kanamalarım az az devam ediyor 1 ay hastanede yattım ve yeni eve çıktım doktorum kanama yoğunlarırsa bebeği almak zorundayız dedi ins bir sorun olmaz damarda sıkıntı olacak gibi sen yinede kötü düşünme fakat bir ihtimal rahmide alma riskimiz var dedi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 218 göst.

651,595 soru

3,429,606 cevap

4,262,191 yorum

184,162 üye

...