0 oy
1,281 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Nolur cevap verin 3 gündür hastayım soğuk aldım 3 defa parol serum yedim doktorum en son antibiyotik kullanabilecegimi söyledi 3 doktora sordum kullanabilirsin dediler kullanan varmı acaba
Gebelik haftası 14

31 Cevap

0 oy
(176 puan)
Kuzummm seni o kadar anlıyorum ki aynı şekilde benimde postum var. Allah analı babalı büyütsün başta. Sakın korkma doktor verdiyse zaten ona uygun verir. Bebeğin de Allah'a emanet. İçini ferah tut ben de çok ağlamıştım ama acillik oldum. Ama çok şükür yanımda şimdi. Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Allah anneliğini baki kılsın
(40 puan)
Çok teşekkürler sizinde inşallah çok güzel temennilerde bulunmuşsunuz
-Reklam-
0 oy
Foktorun yetmemis 3 dpktora daha sormuşsun ama bu isin okulunu okumuslara değil burdaki annelere göre degrrlendiriyorsum ılginç.
Bu bolum benim yorumum sen uzak dur yorumumdan senin tabirinle "hade , hadeeeee"
(40 puan)
Ya git adam akıllı yazmayı öğren
Adam gibi konusmani bilmeyen biri yazdigim dogru cumleleri gormeyip başa sarıyor. Allah çocuklarını iyu öğretmenlerle karşılaştırsın.
(40 puan)
Tamam yeterince eğlendirdin beni şimdi git Türkçe klavuzu al eline yazmayı öğren sonra bı kadına adam dememen gerektiğini o küçük beynine kazı eminim senin kadar vasıfsız değilim devlet dairesinde çalışan  kadinim sokak tartışmalarında daha fazla katlanamicam hadi iyi akşamlar bitanem kendine dikkat et öpüyorum ha bu arada bidahaki cevabını okumayacağım bile :))
Memur olunca çok mu vasıflı olunuyor. Devlet dairesinde çalışıp da zerre bilgisi olmayan zerre seviyesi olmayan tonla insan gördüm. Tıpkı senin seviyesiz tavrın "hade" yi kuklanman gibi bende senin gibi argo olarak adam kullandım.

Bir insan kendini nasıl görüyorsa bir tartismada karşısındakine o şekilde hitap edermiş. O kadar küçük beyniniz var demek ki ki o sekilde hitap ediyorsunuz insanlara.

Cinsiyet tahmini icin nub teorisi, yok usg fotosu koyan biri, kendi tahsiline guvenip okulunu okumuş doktorun tahsiline güvenmeyen asıl sen beni çok eğlenirdin. Turkce klavuzu birakta sen kendin icin gelisim kitaplari oku.
0 oy
Canim bende kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Hatta 2 gün önce gittim yine verdi antibiyotik soğuk algınlığından dolayı . Zaten gebelere en fazla ,500 Luk yazıyorlar çok yüksek olmamasina doktor dikkat ediyor korkma bişey olmaz .
0 oy
(76 puan)
Bende kullandim çok şükür bişey olmadi doktor tavsiyesi üzerine icilmisse korkulacak bişey yok canim
0 oy
(123 puan)
Ben antibiyotik kullandim vajinal enfeksiyon nedeniyle. Antibiyotik ile birlikte fitil ve toz şase de kullandım. Doktor veriyorsa vardir bir bildiği diyin içinizi rahatlatin
0 oy
(1,101 puan)
Ben ilk gebeligimde cok kullandim.atlatamamistim gribi suan 3.5 yasinda ve saglikli korkma.doktor ona gore yaziyor hamilelrin dekullanabilecehi.antibiyotikler var
0 oy
(40 puan)
Tüm cevaplar için teşekkür ederim kullandım iyide geldi hicbirseyde yok inşallah :))
0 oy
(717 puan)
Antibiyotik bana 8.haftamda verildi 1 ay kullandım hatta ben sonrasında kullanmama gerek kalmadığını söyledi doktor bende bıraktım yani doktor önermişti bir bildiği vardır diye düşünüyorum 
0 oy
(901 puan)
Kafana qore kulkanmamissn ki zten doktr wermis bende gebeliklerimde kullandım qerktqinde sıkıntı olmuyor 
0 oy
(1 puan)
Korkmayin benim de gecen hafta dişim cok kötüydü antibiyotik aldim doktorumun kontrolunde. Augmentin diye bir antibiyotik var hamileyken en güvenli antibiyotik buymuş. 
0 oy
(465 puan)
Bende kullandım yapacak bir şey yok Allaha emanetler korkma bişi olmaz 

649,882 soru

3,422,918 cevap

4,254,778 yorum

183,679 üye

...