0 oy
640 göst.
Doğum kategorisinde (21 puan)
kapalı

Merhaba doğum hikayemi anlatmak isterim

Pazartesi günü sabah polikliniğe kontrole gittim doktor doğum başlamış dedi acile git hemen alırlar gittim bu arada erzurum bölge eğitim ve araştırma hastanesine gittim normal di herşeyim doktor doğarsın demişti iki gün yattım sunni sancı verdiler perişan ettiler vajinal muayane 1 saatte bir yaptılar neyse olmadı doğumum dün gece çıkışımı aldı eşim özele geldik hemen sezeryan oldum 1 saat içinde rahmim çıkışı kalınmış çatılarım darmiş Allah a şükürler olsun oğlumu aldım kucağıma biraz ağrım var ama tatlı ağrılar darısı sizin başınıza inşallah ama hemen yatın doğum oluyor derseler yatmayın :)z_

Gebelik haftası Doğum
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevap

0 oy
(405 puan)
Gözünüz aydın ♥️ darısı bizlere inşallah bende erzurumdayim devlet ve özel arasında kalıyorum size devlatte nasıl davranıldı çatinizin dar olduğunu anlamadılar mı
-Reklam-
0 oy
(1,057 puan)
Allah ım analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler versin minik yavruna
0 oy
(336 puan)
Ge olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla 
0 oy
(153 puan)
Ben de 2 gün önce doğum yaptim. 38den itibaren her kontrol de bana da yatış onerdiler kabul etmemiştim. Suyum nişanım ve 2 dk da bir sancilarim olunca gittim. Tam 14 saat sancı çektim, az kaldı az kaldı diye diye beklettiler bu arada 40+3tum ben. En sonunda sezeryanla aldılar ve 5 dk da kızıma kavuştum. Kızım karnıma kaka yapmış iyi ki daha fazla beklememisiz. 

Arkadaşa da katılıyorum hemen doğum olmuyor, hatta ilk gebelikse daha da uzun sürebiliyor. Rabbim bekleyen tüm anneleri yavrusuna kavuştursun,olmayanlara da en yakın zamanda nasip etsin.
(7 puan)
Gözünüz aydın Erzurum şehir hastanesinde mi doğum yaptınız
0 oy
(830 puan)
Gozun aydinn canim Allah bagislasin

İlgili bir soru bulunamadı

653,115 soru

3,435,730 cevap

4,269,085 yorum

184,580 üye

...