0 oy
690 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde
Kızlar şu an hastanedeyim,normal kontrole geldim ama şeker yüklemesi yapılıyormuş bu haftalarda. Bana sordular yaptırmak istiyor musun diye,ben de siz öneriyor musunuz dedim evet öneriyoruz ama bazı anneler yaptırmak istemediği için size de sordum dedi. Gerekli mi kızlar sizce ya,yaptıran veya yaptırmayan var mı. Yaptırmayanlar da ne gerekçeyle yaptirmadilar acaba ?
Gebelik haftası 26+2

22 Cevap

0 oy
(631 puan)
ben yaptirdim, ailede seker hastaligi yok, ultrasonda her sey normal, benim kilom da gayet normal, kandan bakildiginda sekerim normal cikiyordu. Ama yukleme yapildiktan sonra gebelik sekeri cikti bende. Çevremizdeki insanlar dr degil sonucta. Şekeriniz varsa ve bilmezseniz erken dogum, ölü dogum gibi riskler de var...  
Ayyy Rabbim korktuğumuzu başımıza getirmesin inşallah sağ Salim sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi, Bismillah dedik yaptırdık bakalım hayırlısı canım.
-Reklam-
0 oy
(354 puan)
Ben yaptırmadım. Açlık 77 tokluk 106 çıkmıştı doktor gerek yok dedi. Ailemde de şeker rahatsızlığı yok bende de yoktu. Değerlerim de böyle olunca doktor gerek görmedi yaptırmadım o yüzden.
Ben ailede var mı yok mu bilmiyorum canım ya,annem babamda  ve bizde yok ama daha büyükleri bilmiyorum,
(354 puan)
Doktor bana ailede var mı diye sormadı zaten sadece değerlerime baktı gerek yok dedi. Ailede olmasa da çıkabiliyormuş yukarıdaki yorumlarda öyle yazıyor.
Laborant arkadaş 133 gayet normal bana göre ama yine de doktorun bakacak dedi. Biraz önce de en son kanı verdim bekliyorum.

İlgili sorular

652,033 soru

3,431,304 cevap

4,264,047 yorum

184,286 üye

...