0 oy
940 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (26 puan)

Hamileyken saç kestirmek bebeğe zarar verir mi ve saç kestirmek bu dönemde günah mı? sorusunu hamile anne adayları arasında sıkça farklı yorumların bulunduğu bir konudur. Gerçekten de hamile kadın saç kestirirse günah mı?

14 Cevap

+1 oy
(1,141 puan)
Böyle bir günah yok. Aksine , Allah'ın verdiği ömrü kuaförün kestiği saç kısaltır mı? Hep gelir aklıma. 
(392 puan)
Çok saçma böyle şeylere inanmayın
-Reklam-
0 oy
Hamileyiz arkadaşlar sadece neden saç kestirmek günah olsun ya da neden 7 kat asagida olan bebeğe zarar versin inanmayin su batıl inanclara artık
0 oy
(1,453 puan)

Tamamen batıl bir inanç canım ne zaman ısterse kestırırım:)

0 oy
(268 puan)
Hamilelikte psikoloji ve yaşanılan düzen çok önemlidir. En masum saçınızı kestirdigimizde herkes kuaför den çıktığı zaman kendini en güzel hisseder e buda psikolojik olarak bizi rahatlatıcı için bence olsa olsa olumlu etkisi olur. 
0 oy
(392 puan)
24 haftalik gebeyim saçımı kendim kestim çok şükür bi sorun yok böyle saçma şeylere inanmayın günah da değil 
(398 puan)
Dün akşam bende kestim saçımı. Hatta kızkardeşim 2 hamileliğinde de kuaför den çıkmadı
(392 puan)
Yanu kesmek birsey yapmaz saçma sapan şeyler diyorlar anca
0 oy
(18 puan)
Kas biyikta almayalım o vakit günah olur . İnanmayın Allah aşkına 
0 oy
(41 puan)

Ben kestirdim,bişeyde olmadı :D aksine ferahladim

0 oy
(47 puan)
Valla caizmi değilmi bilmem ama 8 aydır fenalık geldi bana. Allaha ağir gitmesin ama böyle saçma seymi olur ya saç kestirince bebeğin omrü kisalırmiş. Kestirmek istiyorum bırakmıyorlar. Boyatıyorum çocuk çok yaramaz olacak diyorlar(deli gibi). Saçım berbat halde. 1 ayım kaldı ,sağlıkla kucağıma alıyım evladımi gidip kökünden kestircem yeter ya sıkıldım. Ben ki 2 aydan 3 aydan bir renk değiştirip saç kestiriyordum 8 aydır sacima dokunmadim bile. Anlayacağınız partlamak üzereyim.
0 oy
Hurafe. Sadece hurafe.
0 oy
(572 puan)
Bn kestirdim o kadar hızlı uzadı ki doğumdan sonra tekrar kestircem değişiklik olsun diye
0 oy
(426 puan)
Hiç öyle bir şey duymadım, tara yıka uğraşmadığm için de dün kestirdim omuzlarda. Ama eskiler saç kestirilmez derler neye göre Allah bilir. Onlara göre çoğu şey yapılamaz zaten :)
0 oy
(154 puan)
Ben inanmıyorum ve kestirdim 
0 oy
(676 puan)
Şaka mi bu ya her sey kadina gunah zaten bole bisi olabilir mi gunah olmasinin mantikli bi sebebi var mi acaba bu bile gunahsa cennete biraz zor gireriz 
0 oy
(41 puan)
Maalesef o kadar hurafeler dolaniyor ki etrafta dinden olmayan dinden varmis gibi gösteriyorlar.  Kulaktan dolma bilgilere inanmayin. Doktorun demesine göre sadece sac boyatmayi kimyasal olduğu için dogumdan sonrasina tavsiye ediyorum demisti.  Ama kesme  kesinlikle ne günah ne de yasak.
(110 puan)
Ben hamileliğimden habersizler saçımı sıfıra vurdum jiletle daha iyi olsun diye 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuanda 37+2 yim bis sıkıntı yok günah diye olacağını sanmıyorum  hatta yarın kontrolüm var doktor bi sorun olmaz derse saçımı boyatıcam 

651,034 soru

3,427,302 cevap

4,259,847 yorum

184,005 üye

...