0 oy
180 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (105 puan)
Merhabalar Ablalar... Ben 23 yaşındayım 32+4 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim ve son 4-5 gündür agrim oluyor sabahlari cok zorluyor yataktan kalkamiyorum. Lisans ogrencisiyim ve son yılım cok calisiyorum hareketsiz kaliyorum. Bebeğim kız. Tek istegim sağlıklı olması ve benim doğumumun kolay olmasi. Bunun icin onerebileveginiz birşey var mi?. Ve şu an sol bacağım agriyor sızlıyor onerdiginiz şeyler var mi? Doğum kolay olsun diye şunu ye şunu iç söyle yap diye. Doğum hakkimda pek bilgim yok. sadece KORKUM VAR. lütfen yardımcı olun ben de kardeşinizim.
Gebelik haftası 32

1 cevap

0 oy
(638 puan)
Kuzum hafif ağrılarının olması normal kanama suyun gelmiyosa ağrıların düzenli değilse aöa için rahat etsin istiyosan bi doktorunla paylaş doğumdan da korkma benim üçüncü bi sorun yaşamadığun sürece normal doğum tercih etmeni öneririm unutma biz kadınların üstesinden gelemiyceğimiz hiçbirşey yok allahın izniyle :)
(105 puan)
Normal doğum istiyorim kesinlikle ama nasıl gelişir ? Neler olur bilemiyorum. Ah inşallah normal doğum olur ve bebeğim sağlıklı olur.
(638 puan)
İnşallah kuzum çok sevindim bu düşüncene hiç korku atma kalbine bebeğini kucağına aldığını düşün hep ❤
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

657,336 soru

3,452,178 cevap

4,288,556 yorum

185,653 üye

...