0 oy
378 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (27 puan)
düzenledi

Merhaba arkadaslar 34 haftamiz doldu bugün son günlerde uyku haram oldu bana ne gece ne gündüz uyuyamiyorum vucudum kaşiniyor ateş basıyor zaten ayak bileklerimin ağrısından ağlıyorum bazen ilk gebeligim zaten cok zor bu haftaya geldik dogum sancılarım erken başlıyor kasilmam falan çok oluyor ayakta duramıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kaldim delirecek gibi oluyorum bazen psikolojim bozuldu hergun ağrı sızı bazen katlanamiyorum.Her hamilelikte oluyor mu bu arkadaslar yada en azindan gece uyumak için ne yapmaliyim

5 Cevap

0 oy
(231 puan)

Gece uyuman için en güzel yöntem bildiğin bütün duaları hem kendine  hemde bebişine oku :)

-Reklam-
0 oy
(407 puan)

Uyumadan once hamile yogasi yada hamile platesi yapın. Bende uyuyamıyorum ama hamile yogası yapmaya başladığımdan beri daha rahat uyuyorum. Biliyorum agrınız çok oluyor ama gündüzleri kendinizi yorsanız yürüyüş falan yapsanız gece uyumanız kolaylaşıyor. Inşallah sag saglim kavusurux yavrularimiza çektiklerimiz unutulur gider sonra :)

0 oy
(26 puan)

aynen bende sizin gibiym uyku yok dogru duzgun benm kasintim zaten en basindan var vucudum hep yara bere icinde

0 oy
(2,563 puan)

Bende uyuyamiyorum. İştah yok 32 haftalık hamileyim. İlk gebelik. Bazen ateş basiyor nefes nefese kaliyorum. Nefes alamiyorum dewamli burnum tıkalı oluyor .karnım çok gergin. Bebeğinde gerildigini hissediyorum. Biran önce dogursam diyorum artık. Bazende ayak bileklerim burkulmus gibi ağrıyor neden olduğunu bilmiyorum. Yuruyemiyorum fazla. Kasiklarima ağrı biniyor oldugum yerde kaliyorum . Nerdeyse 1 aydır da hastaneye gitmedim. Erken dogumm olurmuki diye de düşünüyorum ama normaldir diye de aklımdan geciyor. 

Merhaba canım öncelikle Allah yardımcımız olsun ama bir dr görün derim benimki de ağrılarım öyleydi  nst de sancım cok çıktı bn normal saniyordum 27 haftadan beri iki uc defadir hastanede yattim durdurdular suan da var ama cok degil.bence ihmal etme ilk gebeligin hem eger sancin belden yada kasiktan rahime vuruyorsa  bicak saplanir gibi oluyorsa erken dogum belirtisi olabilir.Rabbim yardımcın olsun.ins sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi
0 oy
(3,107 puan)

Ah kızlar ah 3. hamileliğim sansima hepsi yaz aylarına geldi Son aylarım insan perişan oluyor hamileyken merak etmeyin yaşadığınız her durum normal bende 2. gebeliğim de ağlıyordum agridan sancı dan ayaklarında sisliklerden uyku sorunu merak etmeyin doğrunca en azından beden olarak rahat edeceksiniz hamilenin duası makbuldur bol bol hem kendinize hem hamile tüm bayanlara dua edin hem bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım hemde doğduktan sonra sessizzzz sakin bebekler olsunlar inşAllah :)))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
29 Şubat Doğum kategorisinde runesya49 (8 puan) sordu
0 oy
9 cevap 200 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
24 Aralık 2023 Doğum kategorisinde Habibe3758 (52 puan) sordu
0 oy
2 cevap 171 göst.

644,175 soru

3,402,307 cevap

4,229,785 yorum

182,174 üye

...