0 oy
395 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3,764 puan)

Arkadaşlar 8 gün önce bebeğim dünyaya geldi. 39+5 te yogun bel ağrısı ile hastaneye gittim. Nst de sancım vardı ama olması gerektiği gibi bir acı hissetmedim hiç. Zaten acilmam da olmadı. Genel mi spinal mi derken kendimi ameliyathanede buldum. Benim panik atak yasiyorum ve açıkçası kendime güvenmiyordum bir de tabi olumsuz deneyimleri dinledikçe önyargılarım oluşmuştu. Çok kısa sürdü, hiç acı hissetmedim. Yalnızca bebek cikarilirken dokunuşları ve ufak sarsintilari hissettim. Onlar da panik yaptıracak kadar güçlü değildi. Doğum boyunca doktorumla, hemşire hanımla sohbet ettik.

Sonrasında odaya çıktık 3 saat sonra tamamen his geldi vücuduma. Hissiz kaldığım sürede her hangi bir panik yaşamadım. Keside acı hissettim ağrı kesici serumla birkaç dakika içinde o da yok oldu. 2 gün hastanede kaldıktan sonra evimize geldik. 1 haftadır azalarak devam eden kanamam var. 

Bu arada barsak fonksiyonları için evden komposto gotururseniz çok işinize yarar. Bir de kalın çoraplar sezaryen sonrası ben titredim :) 

Benim için travmasiz, güzel bir deneyim oldu. Sonrasında ağrı acı oluyor elbette bu yüzden yanınızda size destek olacak, ilk günler yükünüzü alacak biri olursa güzel olur.

Yeni hayatimiza alışmaya çalışıyoruz. İlk kez anne olacaklara bu lafım, hani derlerdi ya evlat bambaşka diye az bile söylemişler en azından bu size motivasyon olsun :)


Allah tüm hamilelere sağlıklı, mutlu doğumlar; evlat sahibi olmak isteyenlere de hayırlısıyla evlat nasip etsin.

2 Cevap

0 oy
(168 puan)
Allah anali babali buyutmryi nasip etsin bu posta rastladigima cok sevindim 2 ci hamileligim ilki genel anestezi idi bunu belden yapalim dedi doktor okadar korkuyorum ki resmen simdiden herseyi hissedicekmissim gibi geliyodu okuduklarima sevindim Allah izin verirse persembe 8 de bende sezeryana giricem dualariniza talibim
(3,764 puan)
Allah yardımcınız olsun, o an en rahat olduğunuz an olacak.
-Reklam-
0 oy
(399 puan)
Yaaa yarın sezeryan olucak biribolarak bu bana öyle motive edici bı poat olmuş ki Allah razı olsun sizden evladinizla sağlıklı yıllar geciresin insalalh
(3,764 puan)
Yarın en güzel gün o halde. O ilk bakış, ilk temas.. tekrarı olmayacak lütfen içindeyken farkında olarak yaşayın. Allah hepimizin evladını bagislasin
(399 puan)
Amiiin inşallah dua etmeyi unutma bacım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
9 Kasım 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Kado35 (15 puan) sordu
0 oy
1 cevap 280 göst.
14 Haziran 2021 Doğum kategorisinde Alpino (21 puan) sordu
0 oy
5 cevap 196 göst.
5 Mart 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Dilek A. (82 puan) sordu
0 oy
1 cevap 55 göst.

651,262 soru

3,428,330 cevap

4,260,849 yorum

184,084 üye

...