0 oy
292 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (139 puan)
Ben 16 haftalık gebeyim. Yaklaşık 2 haftadır karnımda bağırsak hareketlerinden çok farklı böyle burkulma tarzında minik minik hareketler hissediyordum. Hatta direkt anlıyordum çok farklı bir his. Ama dün hiç hissetmedim. Kimi diyor ilk gebelikte zaten hissetmek çok mümkün değil. İlk gebelik olduğu için ben acaba başka bir şeyi mi bebek sandım, ya da her gün hareket olması şart değil mi bu kadar miniklikle. Kafam çok karıştı. 
Gebelik haftası 16+3

3 Cevap

0 oy
(78 puan)
Hissetmen için çok erken evet ama hissetmis olsan bile her gün hissetmezsin merak etme korkulacak birşey değil şuanda 
(139 puan)
Evet ya çok zormuş herhalde hissetmek. Teşekkür ederim. Bilmediğim bir duygu olduğu için yanıldım sanırım. Olsun napalım. Beklemedeyim, sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun inşaallah :)
-Reklam-
0 oy
(859 puan)
Henüz çok erken ama çok nadir şekilde damar atması gibi hareket olabilir canım 
(139 puan)
Tamam çok teşekkür ederim. İlk gebelik çok yabancı bir his her şey, yanıldım sanırım :)
0 oy
(60 puan)
yeniden gösterildi

Bende 12. Haftamdayim ve hic birsey hissetmiyorum hareketlerini de hissetmiyorum acaba normalmi ve cinsiyeti ogrendinizmi:'(

(139 puan)
Normalmiş ya burada çoğu insan çok erken olduğunu söylüyor. Ben daha önce hiç hissetmediğim bir hareketliliği belli aralıklarla hissedince bebek sandım ama bilemiyorum. Allah nasip ederse ilerde daha net anlayacağız :) ben senin haftanda öğrendim cinsiyeti. Erkek :) bu sene erkek senesi diyorlar çevremde herkes erkek :)
(60 puan)
Hepimiz için hayirlisi insallah canim demek bu hafta gitsem belli olur cinsiyeti cok heycanlandim
(139 puan)
Bizimki belli oldu kendini güzel gösterdi. Kız daha geç öğreniliyormuş diye biliyorum :) bir kuzenim vardı bu haftalarda %70 kız dendi. 16. haftasında erkek olduğunu öğrendi. Ne kadar geç o kadar sağlam bilgi :)
(60 puan)
Hayirlisi bakalim cinsiyet onemli deil saglikli olsun da bebişimiz

651,689 soru

3,430,007 cevap

4,262,641 yorum

184,197 üye

...