0 oy
400 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (26 puan)
yeniden gösterildi
Selam anneler 8 aylık hamileyim ve bebeğimin beşiğini bile alamadım kaçarak evlendigimiz için ailelerle görüşmüyoruz ,zor durumda kaldım devlet yardım da vermedi eşimin üstüne şirket olduğu için ,amcasının şirketi bı gelirimiz yok dememize rağmen kabul etmediler hastane çıkışını bile alamadım elinde beşiği olan anneler var mı ?
Gebelik haftası 35+1

3 Cevap

+1 oy
(365 puan)
Eşiniz ne iş yapıyor ki ? Kusura bakmayın ama benim eşim de iş bulamadı ağır bir iş yapıyor sırf ihtiyaçlarımizi alabilmek için. Eli ayağı tutuyorsa buraya bunu yazmanız mantıklı değil. 
-Reklam-
0 oy
(338 puan)
Allah yardımcınız olsun Inşallah bir kapı açılır size. Çalışan düzenli maaşı olanlar da çok iyi durumda değil maalesef. Dolar altın yükseldikçe her şey zamlandı ateş pahası. Birbirimize yardım dahi edemeyecek duruma geldik. Benim  eşime de işinden çıkış verdiler 2 ay kadar. Ben çalışıyorum çok şükür yine de bebeğe çoğu şeyi almıycaz yeğenlerimden kalanları kullanıcaz. Alacağım çok az şey var. Allah hiç geliri olmayanlara bebeğinin her şeyini satın alacak olanlara yardım etsin bebek eşyaları da baya pahalı.
0 oy
(459 puan)
Bziim de durumumuz çok iyi değil ama çok şükür eşim çalışıyor ledgodan bı beşik aldım en başlarda aldım ki sonra üst üste olmasın sıkışmasın herşey diye . Bebek arabasini eşimin iş yeri arkadaşından aldım uyguna verdi Allah razı olsun . Başka hiçbisi almadım ektim geçen sene doğum yapmıştı elbise gönderecek . Bı kaç biseyelr de tanıdıklar verdi . Beşik istersen çok acele etme bulana kadar ben aldım ama içerde yatacağım doğumda yaza kadar bı tek o odanın doğalgaz sobası mi açacağım petekleri acmicam çok fatura gelir yoksa evin dış cephesi kaplama yok ve çok soğuk oluyor . Zatn ilk üç ay nereye koysan yatarlar . Tahta beşik al istersen eskilerde olurdu ya ben ondan bı tane komşumuzun var yaza kadar kullanmam için vericek . Hepimiz onlarda büyüdük . Diğer besiklerden daha iyiler bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
14 Aralık 2019 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Gizem Akbalık (125 puan) sordu
0 oy
0 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
2 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde sariseyda34 (5 puan) sordu
0 oy
0 cevap 89 göst.
3 Ekim 2022 Doğum kategorisinde elfida12 (68 puan) sordu

647,261 soru

3,413,218 cevap

4,243,121 yorum

182,949 üye

...