0 oy
250 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (85 puan)

Herkese merhaba,

Bebek için kamera bakıyorum fakat o kadar cok çeşit var ki kafam karıştı. Audio düşünmüyorum çünkü ev iki katlı, ust katta uyurken ben aşağıdan onu takip edebileyim istiyorum. Sorum şu izleme cihazlı olanları mi önerirsiniz tecrübelerinize gore yoksa xiaomi gibi direkt telefondan izlenebilir olanları mı? İleride işe başladığımda isteyken de izleyebilirim diye düşünüyorum ama iste onun icin ekstra bir telefon gerekli sanıyorum. Kafam cok karıştı fikir verebilecek olan var mi?

Gebelik haftası 28+0

2 Cevap

0 oy
(310 puan)
Geçen gün yorumlar gördüm şok oldum. Kameralari hack leyip konuşanlar duydum. Ve bunu bebek tek olduğu zaman yapıyorlarmış. Bunu yaşayan çok kişi olmuş. Bebek ve aile korkup etkilenmiş. Almadan önce bunlari da düşünün. Ben bile okurken çok etkilendim. Durumu yaşayanları düşünemiyorum bile..
(141 puan)
Bende okudum aynı yorumları ve okurken dehşete kapıldım..
(141 puan)
Evet ev kameralarıyla da ilgili bi çok yorum vardı..yabancı kişilerin kameraya girip bebekle konuştuğunu söylüyorlardı..akıllı saatlerde de aynı sıkıntı oluyormuş..tanımadığın numaralar tarafından aranıp çocuk rahatsız ediliyormuş..
(310 puan)
Evet bakın sizde okumussunuz. Daha neler duycaz acaba. Açıkçası ben çok etkilendim ve korktum.
Onun için almamak daha mantıklı geliyor bana
(134 puan)
Bunu ben de okudum ve videosu vardı izledim bariz çocuğun odasından sesler geliyor kahkahalar gelen babası eve horsız girmiş sanıyor dolaşıyor bulamyğor ama seselre kesilmiyor bir bakıyor ki bebek kamerasımdan geliyor adamın biri konuşuyor gülüyor . Kamerayı hacklemiş pislik adamlar . Bende xoami aldım ama şuan düşünceler içindeyim nasıl yapsam diye iyi bir bilgisayer teknisyeni arkadaşımız var ona danışacağım bu konuyu çok korktum çünkü
(310 puan)
Korkulmayacak gibi değil ne yazık ki. Hiç boş durmuyorlar hiccc
-Reklam-
0 oy
(1,027 puan)

image

ben geçen gün bunları okudum ve tamamen vazgectim canım yaşanmış şeyler şimdi herkese okutmaya duyurmaya çalışıyorum kamera ile ilgili 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.

654,784 soru

3,441,866 cevap

4,275,887 yorum

184,989 üye

...