0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
Merhaba arkadaşlar. Bebeğin kafa ölçümleri 3 ve 4 hafta ileride çıktı son kontrolde. Doktor böyle olursa sezeryan olur dedi. Normal doğum zorlasabilir dedi. Böyle bir tecrübesi olan var mı.? 
Gebelik haftası 35+3

2 Cevap

0 oy
(155 puan)
Benimde 2 hafta büyük normale engel olacağını düşünmüyorum bi doktora daha görün bence normal varken sezeryan tercih etmem zorunlu olmadikca
(11 puan)
Benim de her kontrolde 2 hafta önde cikiyordu. O sekilde doktor bir sıkıntı yok diyordu. 2 hafta olunca normal doğuma engel değil demisti. Ama 3 4 hafta büyük olursa doğumu zor olabilir diyordu. Son kontrolde 3 4 hafta büyük çıktı
-Reklam-
0 oy
(198 puan)
Canim merhaba. Ben dün hem kontrol hem de şeker yüklemesi için hastaneye gittim. Kontrolde bebeğin kafası 3 hafta öndeydi. Daha sonra şeker yüklemesi sonuçlarını aldık yüksek çıktı. Benim moralim çok bozuldu. Onunla alakası olabileceğini düşündüm. Doktorum öğleden sonra olmadığı için sonuclari aynı hastanede bir başka doktora gösterdim. Ve 3 hafta önde gitmenin bu şekerle alakası olabilir mi diye sordum. O da ultrasonla baktı. Ve bebeğimin kafası sadece bir hafta önde çıktı. Yani aynı gün içinde birinde 30 haftalikti biri 28. Doktor bazen olcumlerde böyle hatalar olabilir dedi ve şeker yüksekliği için de diyet verdi. O yüzden canını sıkmamaya çalış.
(11 puan)
Teşekkür ederim. Sadece normal doğum istiyorum ama olsun bebeğimi kucağıma sağlıklı bir şekilde alayım da sezeryan da olur.
(198 puan)
Ben de normal doğum yapmayı çok istiyorum. Insallah hakkımızda hayırlısı olur.

651,398 soru

3,428,903 cevap

4,261,395 yorum

184,115 üye

...