0 oy
296 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (58 puan)
kapalı
Bayanlar 2 düşük yaptım 3. Hamileliğim genetik testte kan pıhtılaşma çıktı OKSAPAR kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 5 buçuk haftalık hamileyim sancım ve bel ağrısı şikayetim var korkuyorum böyle olanlar var mı?
Gebelik haftası 5 buçuk
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevap

0 oy
(20 puan)
Kanaman yoksa korkma bende 2 düşük üzerine 3.gebeligimde enox yada oksapar ayrica ecopirin kullanıyorum. Gebeligimin ilk 3 ayina kadar progestan 100 ve 200 ml kullandım eger sancın artar ve rahatsız hissedersen doktora gitmelisin. Onun dışında yerlesme ve rahim genisleme ağrıları ilk başlarda olabilir.
-Reklam-
0 oy
(105 puan)
Bende bir düşük yaptım sizin gibi testim de kan pıhtılaşması çıktı hamile kaldığımı öğrendiğim an kan sulandırıcı iğneye başladım 5 aylık hamileyim iğneye devam adet kanaması kadar kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok 11 inci haftada lekelenmem oldu progestan yazdılar şuan iyiyiz şükür 
0 oy
(4 puan)
Bende 2 dusuk sonrasi clexane kullandim.17 haftalik olana kadar kanamam oldu hemde bazen cok fazla sonra serklaj oldum.cok sukur 35 haftalik kizimi saglikla aldim kucagima tabiki surekli dinlenme halinde gecti hamilelik..korkma dua et rabbim en hayirlisini verir
(58 puan)
Amin sağol canım Allah razı olsun  Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
0 oy
(369 puan)
Bende bugün başladım oksapar iğneye yanında progestan ecopirin folik kullaniyorim 5 kimyasal öyküsü var bu 6. Gebelik tedirginlik var tabi ama doktorun dediğini uygulayip hayırlısıyla bekliyecegiz inşallah sağlıklı şekilde ilerler herşey olacağına varır o yüzden umarım korkularımızı bi kenara bırakıp rahat bi gebelik geçiririz:)
(58 puan)
İnşallah canm

651,272 soru

3,428,358 cevap

4,260,878 yorum

184,087 üye

...