0 oy
161 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (42 puan)
kapalı
Arkadaşlar merhaba belki geçen seneden beni taniyanlariniz varidr. Geçen sene bir düşük yaptım şimdi 4 aylık hamileyim ve kızım olacak bu benim.ikinci evliliğim ilk evliligimden bir oğlum var ve babamın adını koydum çünkü o zaman eşimle ayriydik annem Baba'nın ismini köy dedi kırmadım yanına bir isim seçti onuda koydurdu pişman değilim tabiki ama annem karar verdi dün kızımız olacağını öğrendim kesinleşti annem oğluma aynen şöyle demiş benimmadimi koysalardi beşik alacaktim ama koymicaklar almicam demiş bir takım almış falan eşim de bunu duydu şartlı alacaksa almasın dedi bende aynen öyle dedim oğlum bunu anneme aktarmış çocuk küçük zaten gider söyler annem beni çağırdı binanın önünde kıyamet koptu o ne karışıyor nasıl öyle birşey söylüyor onun dölünü sevmem zaten karaktersiz herşey saydı anne rezil oluyoruz dedim ne bu isim sorunu dedim sende ondan yanasın bana saldiriyorsun dedi beni çağırıp burada bağıran sensin dedim zaten ezelden eşimi istemedi sevmedi o kdr saygılı her dediğini yapan bir damat olduğu halde bu durumu yaşayan varmı ve ilk düşüğümde resmen sevindi çocuğumu da bu kez o senin üvey kardeşim kan bağın yok annen artık seni eskisi gibi sevmez diyen bir anneye sahibim
Gebelik haftası 14+3
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(57 puan)
Merhaba benimde ikinci evliliğim ve ilkinden 2 çocuğum var.  İlk başta benim ailem de erken iyice tanıyın dedi ve bizim sürpriz yumurta oldu. Çocuk ne anlasin uveyi. Annenizin yaptığı cahillik. Kusura bakmayın da isim için beşik alıyorsa hiç almasın swn yanında yatakta yatır kimseye minnet etme. Esinizde hakli. Siz de sakin olun. Oğlumuza ve prensesinize odaklanın. Hiç bir evlat ayırt edilemez. Annenizinde ellerinden öpüyorum . Siz üzülmeyin.
(42 puan)
Benim annem erken olduğundan falan değil eşimi sebepsizce istemediğini söyledi istemiyorum sevmiyorum dedi zamanında evlendigim.gunden beri çektiriyor bıktım artık gerçekten evelenirken engel olamadı soyisminden kavga çıkardı şimdi çocuğum olacak ismini koymuyoruz diye tripte ben görevimi yapıp babamın ismini koydum bir kız kardeşim daha var evlenince o koysun diyorum onun kızı olmazsa nolacak diyor çünkü kız kardeşim senin adını koymam dedi ona laf geciremiyor elinden geldiğince bizi huzursuz ediyor akşam arkamızdan bağırıyor eşime sana soracak ben diye çirkef gibi
(57 puan)
Kuzum her şey isim mi ya? Öncelikle sağlıklı olsun isim sonra ki iş . Belki eşin annesinin ismini koymak istiyor da olabilir. Bu tarz şeyler anne ve babaya düşer . Ne kayınbalideye ne kayinbabaya düşer. Çocuk sizin. Ben tek çocuk olduğum halde 2 çocuğuma da koymadım. Ailem gerek yok istediginizi koyun dedi. Bu yüzden siz de hiç üzülmeyin. Arada saygı kaybolmasin . Yüz göz olmayın sakin.
(42 puan)
Yüz göz kendi oldu biz hiç birşey kıracak demedik heryerden silmiş engellemiş eşimi baba da engelletmis
-Reklam-

650,342 soru

3,424,644 cevap

4,256,841 yorum

183,781 üye

...