0 oy
381 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (105 puan)
Ben 24 yaşındayım. İlk hamileliğim. Bir dağ.köyünde yaşiyorum. Tuvaletimiz dışarıda . Sürekli.tuvalete gitme.istegim var. Ve soğuğa maruz kaliyorum. Kucuk yaslardan beri cok fazla su içiyorum su icmeyi seviyorum. Şimdi kış ve ben hâlâ su içiyorum ve gece 5-5 kez tuvalete kalkiyorum ve buz gibi hava bana değiyor. Tuvalete bu kadar sık çıkmamanın bir çaresi yok mudur? Bebeğim kızdır ve tahmini doğum ne zaman olur ? Kız bebek erken gelir diye birşey var mi? Ben geç olsun istiyorum. Teşekkürler . Allah razı olsun. Dert görmeyin
Gebelik haftası 33+4

7 Cevap

0 oy
(1,402 puan)
O suyu içiyorsan wc çıkman da normal. Bende 1 bardak içsem 10 dk sonra wc deyim :)
(105 puan)
teşekkür ederim. Anladim . Doğru.
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Soğuk yüzünden de çok çıkabilirsin bende soğuk olduğu günler dikkat ediyorum daha fazla tuvalete gidiyorum :(
(105 puan)
Haklısın abla valla ben de aşırı olmaya başladı . Burasi cok soğuk ve gelip yataga uzandigim an yine tuvalet ihtiyaci oluşuyor.
0 oy
(1,168 puan)
ocak sonunu gormeden dogurursun yuksek ihtimal can ocak 15 20 gibi tabi bebege bagli 
(105 puan)
Ay Allahim ben univ ogrencisiyim finallerime rast gelmesini istemiyorum. İnsallah daha geç olur doğumum.
(1,168 puan)
hayirlisini iste canim
(105 puan)
Hayırlısıyla inşallah abla.
0 oy
(281 puan)
Artik bebis asagiya daha cok baski yaptigi icin benimde ayni sekilde wc ye gidiyorum geliyorum iki dk oturmadan sanki hic yapmamisim gibi bidaha geliyo gece daha kotu 4 5 6 az su ictigim zamand abile 3 kere kalkiyorum senin icin kotu yani disarda olmasi son zamanlarimiz artik sabredicez dogum icin fikrim yok benimde ilk gebeligim sezeryan olcagi icin zamani belli sizin normal olucaksa kimi 38 lerde kimi 41 lerde doguruyo evlatlarimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim  :) 
(105 puan)
Amin abla inşallah. Doktor uc hafta evvel normal dedi bebek baş gelişmiş. İnsallah normal olur. En büyük istegim.normal  ve rahat olmasi ve bebeğin sağlıklı olmasi.
0 oy
(418 puan)
Bence suyunuzu gündüz yeteri kadar içip uyumadan bir iki saat önce içmeyi bırakabilirsiniz belki faydası olur. Bir de tabi kendinizi ve ayaklarınızı sıcak tutmak evin sıcak olması da önemli. 
(105 puan)
Köy evleridir kolay kolay ısınmıyor. Bizim odaya soba koyamadigimiz icin isinamiyorum fakat yeterince kalin giyiniyorum inşallah. Bebeğim soğuk kapmaz.
0 oy
(123 puan)
Yaşımız da haftamız da aynı bende de sık idrara çıkma var o kadar su tuketmedigim halde doğum zamanı 2 Şubat gözüküyor inşallah tam gününde doğarlar ilk gebelik heyecan merak endişe herşey var yani allah yardımcımız olsun 
(105 puan)
şaka yapiyor olmalisin. Benimki de 2 şubatttt
(105 puan)
Ama ben en son 28 Kasım'da doktora gittim. Ondan sonra gitmedim. Doktor dedi bebek baş aşağı dedi . Normal gözüküyormuş. Ben epidural yapmayi düşünüyorum. Ama maddi durumum cok kötü fiyatlar hakkinda da bilgim yok. Normalin sancisini kaldiramayip sezeryene yonelirim korkusuyla epidural istiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Bir çok doğum kiyameti duydum evet gercekten kiyamet tipi şeyler duydum. O yüzden biraz korku var.
(123 puan)
Ben normal doğumdan yanayım sezaryen istemiyorum en azından o acıyı birgün yaşarsın geçer ama sezaryen zor dikişlerin bebeği rahat kucağına alamıyorsun çünkü gördüm bunu allah bu güzelliği nasip ettiyse inan ki kaldiramayacagimiz acıyı vermez ölüm olsaydı kimse 2. Çocuğu düşünmezdi normal daha sağlıklı rabbim nasip ederse normal olacak inşallah
(105 puan)
Ben de normal dogum istiyorum. Kesinlikle normal istiyorum. Allahim insallah dualarimi.kabul eder.
0 oy
(238 puan)
Gece tuvalet için tek başınıza dışarı nasıl çıkıyorsunuz peki, rabbim kolaylık versin
(105 puan)
Valla abla  çıkmak zorunda olunca korku dinlemiyorsun. Korkuyorum köpek sesleri filan geliyor hatta kurtlar iniyor aşağıya.yani çevre tehlikelere açık ama mecburum. Allah razı olsun.
(238 puan)
Bende köyde yaşıyorum, sizin hangi köy yani hangi şehir
(105 puan)
Diyarbakırdayim.ben
(238 puan)
Allah yardımcınız olsun, Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin
(105 puan)
Amin inşallah. Allah razı olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.

651,103 soru

3,427,613 cevap

4,260,174 yorum

184,027 üye

...