0 oy
961 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2,007 puan)

11 haftalıgız ve az önce karnım ve kasık kısmım kasılıyodu , bi anda sağ tarafım bi indi yükseldi  :))) ani oldu ama. Aşırı heyecanlııı <3bu haftada hissedemezsiniz diyenler gelir şimdi :)))) 

Bundan bi kaç gün önce çok hafif segirme oluyordu

20 Cevap

+4 oy
(823 puan)

Bu haftada hissedemezsin diyenler gelir simdi??? Burda birilerinin yorumunu almak icin post aciyosaniz bunuda goze almak zorundasiniz :)


Soruya gelince 11. Haftada bebegin hareketini hissetmeniz IMKANSIZ. Gaz veya bagirsak hareketi olabilir. Cunku daha 100 grm olmayan bir bebegin sizin karniniza ulasmasini birakin daha rahme bile dokunamaz o kadar ufak yani.

(823 puan)
Burda kimse dalga gecer gibi cevap vermemis yanliz kendi cevabim icin konusmam gerekirse gayet dogru olani soylemisim. Gereksiz umit vermeye gerek yok yani. Neyse kadinin postunu mahvetmeye gerek yok yorum yapmayin bence daha.
(349 puan)
Büşra, ultrasonda hareketleri görebilirsin ama karnında bilemem demişsin .demekki sende bizim gibi düşünüyosun. cümlenin başında ne yazdığın önemli değil  sonunda bu var mı ? Var.. ben ona bakarım ..ayrıca ben de dalga gecer gibi konuşmadım   ..inşallah erken hissedersin ama gazdır dedim bende de bugün oldu ama ben 14 haftayı geçiyorum ona rağmen gaz hissettim sevinemedim dedim ..bebeğin gücü yok ki 11. haftada hissettiremez  yani doğrusu da bu..gerçekleri söylemek daha mantıklı ..mesela test atıp iki çizgi görüyo musunuz diyenler oluyo ..görmeyip de yalandan görüyoruz diyenler oluyo bnce ..yalana gerek yok neyse onu konuşuyoruz boşa umutlandırmaya gerek yok kimseyi ..boş konuşmuyoruz yani ..sana da avukatlık görevinde başarılarının devamını diliyorum ahahahha
(4,215 puan)
Doktorlar soluyor canimm.18 22 de hissetceksin diyorlar evet konunun uzamasi kimsiinin gulmesi yanlis ama.malesef doktorlar soluyor
(349 puan)
Suzi hanım İmkansız demedim bir ikincisi  .
ikinci çocuk hissedilir dedim, ilkinin hissedilmesi çok güçtür, genellikle gazdır hissedilen..Size de aynı şeyi söylerim gazdır maalesef siz öyle sanmışsınızdır  buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam:)
(349 puan)
Seviyesizmişsin  ya cevaba bak :))) tamam tamam bu cevaptan sonra vazgeçtim daha bu seviyeye bişi yazamam yazmak istemem daha doğrusu
-Reklam-
+1 oy
(410 puan)

Kuzum 11 haftalık bebek kaç cm :D

(4,215 puan)
Bencede dalga gecmeyin 10 cocuk dogurmadi herlade kadin herkes bu evreden geciyor heycanli bilmeyebilir cok ayip
(410 puan)
Geldi bekciler
(4,215 puan)
Alllahimmmm konusma uslubuna bak çok görmüyorum tam anlamiyla yetistirilme ortami tarzi :)
0 oy
(1,445 puan)

22. Haftada ilk kez hisseden ben şuan çok şaşkınım :D

(2,007 puan)
İnan bende şaşkınım , hafif olsa aldırmayacaktım ama bildigin hızla indi kalktı  :)))
(1,445 puan)
Belki olabilir eğer çok zayıfsanız emin değilim çok aşırı minik oluyorlar diye ihtimal vermiyor kimse hele bir de ilk gebelikse. benim haftalarımda bile bazen bağırsak hareketi ve bebek hareketi karıştırılabiliyor :)
(2,007 puan)
Çok zayıf sayılmam ama zayıfım :)))
Bağırsak hareketi nasıl oluyor kız :)))))
(1,445 puan)
Gaz geziyor içerde aynı bebek hareketi gibi oluyor ama biraz daha farklı tecrübeli olanlar çok rahat ayırt ediyormuş. Diyorum ya ben bazen hala ayırt edemiyorum :D
(1,792 puan)
11 haftada kaç gram Allah aşkına:)
0 oy
(425 puan)
Canim cok erken haftan gaz olabilir. 
(2,007 puan)
Gaz olsa böyle olmaz bence
(349 puan)
Gaz olabilir..benim 14 bugün bende aynğ noktada minik minik karıncalanma hissettiğim halde bebek değildir gazdır diye düşündüm..ama gaz aynı noktada minik minik birkaç defa seyirir mi onu da bilmiyorum  o yüzden biraz umutlandım daha ilk kez bu haftada ..sen 11 den bahsediyon  ama ikinci gebeliğinse hissedersin  ..ilk gebelikte doktor bile ilkinde geç hissedersin diyo ..dedim ya  bende senin gibi umutlandım belki benim bile gaz olabilir yani hala sevinemiyorum :)))
0 oy
(287 puan)
Bn su dalgası gıbı bışy hıssetmiştim ilk
(2,003 puan)
Aynen dalga gibi o ani hic unutmam cok guzel duyguydu :) simdi yanımda annesinin aşkı çok şükür rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
(287 puan)
Aminn inşallah
0 oy
(2,732 puan)
18-19 da anca hisseden ben :) masallah
0 oy
(55 puan)
İnanırım canım bende 11 haftalık hamileyim ben  3 gündür hissediyorum
0 oy
(31 puan)
İmkansız...kesinlikle gaz:)
0 oy
(1,752 puan)
Valla 33 üm dışarıdan net daha yeni yeni görüyorum hayret 
0 oy
(2,003 puan)
Gaz dir o hissetmen mümkün değil suan miniick el parçası eli ayagi ip gibi dr desen o hile mümkün degil der gaz o
0 oy
(1,792 puan)
11 de bende hissettiğimi düşündüm bisey kaydı gibi oldu ama banada erken demişlerdi doğru imiş,  erken diyenler gelmeden demişsin ama şöyle Bi 22 25 haftalik ol bak bakalım gerçekten 11 haftada hissettign şey bebek mi imiş:)  ben ilk 15 de kıpırtı seklinde  hissetmeme rağmen 20 den sonra belirgin olmaya başlıyor sadece sen hissediyorsun 20 22 24 e kadar 28 haftalık oldum daha 2 haftadır dışarıdan görünüyor:) 
0 oy
(1,984 puan)
Kırıcı olmak istemem kuzum ama,yani bunun için de kırılma zaten çünkü 1 buçuk ay sonra falan anca hissedersin. Bu haffada hissedilmesi imkansız 5 gramcik bebişi asla hissedemessin:)
0 oy
(4,215 puan)
15+4 uz dun bende iki kere kasigimda oynadi hissetdim.arka arkaya boyle yan yan bisey ilerler ya oyle cikmak.ister gibi degisik bi hareket banada yorum.yapin ay moralm bozuk az kafam.dagilsin :))))
0 oy
(1,257 puan)
İmkansız diyenlere gülüp geçiyorum :) neden hissedilmesin ? Bende 12. haftada hissetmeye başladım ve kilolu değilim bunun da etkisi olduğunu duymuştum. Ama emin olamadım bebek hareketi olup olmadığından 14. haftada elimi karnıma koyduğumda hareketlerin belirginleştiğini farkettim ve önceki hissetmemden daha belirgindi. Şimdi ise 18 olduk çok şükür iyice hareketlendi ama hala dışarıdan belli olmuyor. Sen başkalarının söylediklerini aldırma, insan zaten farkına varıyor bağırsak hareketi veya gaz olup olmadığının :)))
0 oy
(17 puan)
Mümkün değil. 20 +2 ikizlere hamileyim ama daha hareket midir değil midir bilmediğim bir şey hissediyorum. Karın inip çıkması için daha çok erken. 
(4,215 puan)
Bu olay bende.oluyor 15+4
0 oy
(64 puan)
Bnde 9 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim  byle değilde sanki bir  damar atıyormuş gibi ara ara hissediyorum
0 oy
(952 puan)
imkansız cidden gaz sıkışması falandr helede karnınızin inip çıkması imkansızın ötesi:)) daha 20 haftdn snra dışarıdan belli olr hareketi 
0 oy
(2,631 puan)
Cnm ilk gebelikte genelde ilk haraketler 20 li haftalarda hissedilir hatta 24 e kadar hiç hissetmeyen insanlar vardır. Bende ilk bebegimi 21.haftada çok hafif hissetmiştim ikinci bebeğimde 17 falandı yanlış hatırlamıyorsam 3.bebegimde bile nerdeyse 20.haftaydi hatta korkmaya başlamıştım hissetmedigim için küçük beyde de ilk 16 gibi hissettim yani daha önce hamilelik yaşayanlar erken hisseder derler ben ona rağmen sadece 4.bebegimde çok hafif hissettim dolayısıyla senin haftada hissetmek mümkün değil 5.bebegime hamileyim geçen haftalarda aynı şekilde bende segirme vs hareketler hissettim ama bu bebek olamaz imkansız yani gazin bagirsaklardaki hareketini hissetmiş olabilirsin
0 oy
(409 puan)

21+1 ikiz bekliyorum. 17. haftada hareketlerini hissetmeye başladım ama henüz dışarıdan hiç belli olmuyor :silly:

0 oy
(86 puan)
Canım benim heyecanını çok iyi anlıyorum ama maalesef bu mümkün değil :) ben ikinci gebeliğimdeyim ve 13 haftalıkken doktoruma bi şeyler kayıyor gibi oluyor dediğimde bana onun bağırsak hareketleri olduğunu ve daha çok küçük ve bezelye kadar bir şey olduğunu ve kendini hissettirmesinin mümkün olamayacağını söyledi :) ki henüz göbek deliğine rahim yaklaşmışken daha çok aşağılarda kalıyor bebiş. Hamilelikte bağırsaklar normale göre çok hareketli oluyor. 15. haftama girdiğimde gerçek hareketlerini hissetmeye başladığımda anladım ki o bebek hareketi değildi :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 568 göst.
4 Ağustos 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kezban94 (1,715 puan) sordu
0 oy
3 cevap 348 göst.
0 oy
2 cevap 328 göst.
20 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aslkyx (250 puan) sordu

649,167 soru

3,420,182 cevap

4,251,489 yorum

183,474 üye

...