0 oy
462 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (118 puan)
düzenledi
Hanımlar 17 haftalık hamileyim doktorun verdigi kabızlık ilaçı ile yaramadı denemediğim bişey kalmadı 4 gündür tuvalete çıkamadım sizin ilacınızın ismi nedir eczaneye sorup almak istiyorum 
Gebelik haftası 17+1

10 Cevap

0 oy
(133 puan)
İlaç öneremem ama bence asla katı yeme çok dikkat et sıvı alımına bende o şekilde kurtuldum
(118 puan)
Kayısı hoşafı denedim sulu yemek çorba herşey demedim biri işe yaramadı
(133 puan)
2 3 gün sonunda ancak rahatlama gelmişti bana
-Reklam-
0 oy
(426 puan)
Laxamot surup kullan demişti bana günde 3 kez. Ama kullandığım ilk gün bildiğin ishal oldum. Kullanirsan da o gün evden çıkma. 
0 oy
(75 puan)
Düzenli kefir içmenizi tavsiye ederim bence bağırsaklar için en etkili şey kefir
0 oy
(3,235 puan)
Doktorunuz ne verdi ?
0 oy
(382 puan)
Acı biber turşusu kesin çözüm.Çok yemeyin Mideniz yanmasın.bana iyi gelen tek sey
0 oy
(200 puan)
Ben 8 aylık hamileyim ve hala kabızlık çekiyorum doktorum bana hiç ilaç vermedi kayısı ye deyip durdu Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten kabızlık bazı gün oluyor 1 hafta çıkamıyorum lavaboya ve o karın ağrısı çok kötü 
0 oy
(71 puan)
Bosver ilaci zeytinyagi ic,incir ye,ev yogurdu ye ve hafif tempolu hergun yarim saat yuruyus yap,eminol hareket etmen ise yarayacaktir,birde demir ilacini iciyorsan aksam icme vucut gece yavasliyor.
0 oy
(71 puan)
En az 3 lt su ic hergun bu butun hamileligin boyu cok onemli.
0 oy
(76 puan)

35+4 teyim. Uzun yıllardır hemoroid ve çatlak sorunum vardı. Hamile kalınca kabız olmamak adına düzenli olarak her sabah kahvaltıdan en az 1 saat önce kuru incir yemeye başladım. Üzerine de bir büyük bardak su tabi. Ve çok şükür son 1 aya kadar hiç kabız olmadım. 1 ay önce 3 günlük bi kabızlık sürecim oldu ve hemoroidim tetiklendi. Ben de kuru üzüm + incir yemeye başladım yine aynı şekilde kahvaltı öncesi. Hatta bazen üzüm hoşafı yapıp onu içtim. Ama dediğim gibi düzenli olarak aç karnına yapılması gerekiyor. Çok şükür şu an yine bi sorunum yok. Kayısı benim bünyemde işe yaramıyor mesela. Ne kadar yersem yiyeyim bi etkisi olmuyor. Belki siz de benim gibi incir ve üzümden faydalanırsınız:) Allah şifa versin, yaşamayan bilemez, çok zor bir durum.

(76 puan)
İlaç olarak da duphalac şurup önermişti doktorum çok sıkıntıda kalırsan kullanabilirsin diye. Doktorunuza ya da aile hekiminizr danışabilirsiniz.

648,720 soru

3,418,644 cevap

4,249,502 yorum

183,366 üye

...