0 oy
190 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar yardımcı olabilir misiniz  3 buçuk aylık hamileyim dünden beri adet sancısı gibi  sancım var 
Gebelik haftası 13
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(605 puan)
Dayanamiycak kadar kötüyse kanama lekelenme varsa Dr ye gidin yoksa çok ciddi bişey değildir ben ikiz bekliyorum benimde çok oluyo öyle ağrılarım ister istemez rahim büyüyor artik
-Reklam-
0 oy
(60 puan)
Bi doktora görünsen iyi olur adet sancisi gibi sancilar pek iyi değil allah yardimcin olsun insallah canini da fazla skma adet donemleri yaklasmis olabilir ondanmidir acaba ama en iyisi doktoruna gorunmek 
0 oy
(41 puan)
Dayanılacak gibi ağrı sızı bunlar normal olduğu söyleniyor. Rahim küçük bir organ iken büyüyor damarlar rahim i aşağı çekiyormuş. Bu zorlanma büyüme ağrı yapıyormuş. Rutin muaynede doktor olumsuz bir durum görse sana söyledi. Kasık bel bacak ağrıları yaşamak olağan bir durum. Benimde hep hafif hafif ağrım var. 

Arkadaşım ın bel kemiği intihaplanmıştı. Bel ağrısı çok aşırı olmuş 7.aydan sonra. Ama doktor o şiddetli ağrıda bile müdahale etmemiş. Gayret emelisin demiş. 

Ben 11. haftadayım. Rabbim hepimizr yardım etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 

651,232 soru

3,428,190 cevap

4,260,702 yorum

184,068 üye

...