0 oy
238 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (13 puan)
Merhabalar, 10 gün önce 2 adet 6 cı gün embriyosu tüp bebek yaptırdım . Bugün tam 10 gün sonra test yaptırdım beta hcg 2 çıktı . Aradım gebelik yok dediler . Nette araştırdım sonradan artabiliyormuş bazılarında 2 çıkıp hamile kalan var mı ? Çok üzgünüm çok ağlamaktan mahvoldum . Kasıklarımda ağrı ve bazende göğüsümde hassasiyet vardı hamileyim sanıyordum mahvoldum .

2 Cevap

0 oy
(451 puan)
Kullandığın ilaçlar hormon ilaçları olduğu için belirtiler normal canim senin adına üzüldüm ama vardır bunda da bi hayir üzme kendini hayırlısını işte herşeyden önce. Allahım tez zamanda gönlüne göre versin inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(599 puan)
Bende Mart ayında senin geçtiğin yolda idim canım. Negatif sonucu öğrenince kriz geçirdim resmen. Harap oldum.1 senede topladığımız tüm embriyolar bitmişti. Ağlamam bitip durumu kabul ettiğimde Allah'ım ben senden sağlıklı ve hayırlı bir evlat istemiştim ama olmadı demekki ne sağlıklıydilar ne de hayırlı dedim. Ama çok yoruldum ve gönlüm küstü diye tedaviyi bıraktım. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun masallah suphanallah iki ay sonra mucize bir şekilde hamile kaldım ♥️ beslenmene dikkat et ben doğru tedavi ve beslenme ile yumurta kalitemi artirdim tedaviye ek çok iyi geliyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her kim evlat diye ağlıyor yakariyor ve istiyor ise Allah ona en yakın zamanda nasip etsin ve evlat acısı ve ya evladın kendisi ile sinamasin inşallah

İlgili sorular

648,961 soru

3,419,457 cevap

4,250,639 yorum

183,432 üye

...